Anahtar Kelimeler: Gençlerle buluştular

Gençlerle buluştular

Gençlerle buluştular

Gençlerle buluştular

Referandumu anlattılar

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti Gençlik Kolları İl Teşkilatı ile bir araya geldi.

REFERANDUM TOPLANTISI

AK Parti  Kırıkkale İl Başkanı Mürsel  Akçay ve Belediye Başkanı  Mehmet Saygılı,  AK Parti Gençlik Kolları İl Teşkilatı ile bir araya geldi. Gençlerin Cumhurbaşkanlığı  Hükümet Sistemi ile ilgili sorularının cevaplayan Mürsel  Akçay ve  Mehmet Saygılı Cumhurbaşkanlığı  Hükümet Sisteminin gerekliliklerini anlattı. Büyük Gençlik Buluşmasında gençlerin sorularını da cevaplayan Başkan Saygılı ve  Akçay, geçmiş dönemlerde yaşanan hükümet krizlerini ve nedenlerini anlattılar. Gençlere hükümetin büyük destek verdiğini ifade eden  AK Parti Gençlik Kolları il Başkanı Müjdat Yurtseven Cumhurbaşkanlığı  Hükümet Sisteminde seçilme yaşının 18´e indirilmesini kapsayan yasa tasarısının AK Partinin gençlere verdiği önemi ortaya koyduğunu ifade etti. Yurtseven, referandum sürecinde  AK Parti  Kırıkkale Gençlik Kolları İl Teşkilatı olarak kapı kapı dolaşarak Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlatacaklarını dile getirdi.

GENÇLERE GÜVENİYORUZ

Gençlerin bu ülkenin istikbali olduğunu belirten  AK Parti İl Başkanı Mürsel  Akçay, gençlerin sürekli tenkit edildiğini ve memleket meselelerinden uzak olmakla suçlandığını dile getirdi. Eleştirilen gençliğin 15 Temmuz sürecinde memleketine ne kadar sahip çıktığını bütün dünyanın görüdüğünü ifade eden  Akçay, "Gençlerimiz mutlu ve gelişmiş bir  Türkiye´nin umududur. Şimdi Cumhurbaşkanlığı  Hükümet Sistemi ile ülkemizin geleceğinin garantisi olan gençlerimize 18 yaşında seçme ve seçilme hakkı tanınıyor. Yarının  Türkiye´sini yönetecek olan gençlerimize 18 yaşında siyaset yapma ve temsil etme hakkı tanınıyor. Bu yasa tasarısı başta Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın olmak üzere  AK Parti kadrolarının gençliğe olan güvenini bir kere daha ortaya koyuyor. Gelecekte ülkemizi yönetecek olan gençlerimizi bugün ülkenin idaresine ortak etmek gelecek için son derece önemlidir" dedi.

SİYASETİN İÇİNDELER

Gençlere geleceği hazırlamanın  Türkiye Cumhuriyeti hükümetlerinin en önemli ve öncelikli görevlerinden birisi olduğunu belirten  Kırıkkale Belediye Başkanı  Mehmet Saygılı´da, " AK Parti hükümetlerinden önceki dönemde gençlere verilen önem ve onlara tanınan yaşam hakkı bugünle kıyaslandığında oldukça gerilerdeydi. Bugünün gençleri ülkede 15 yıllık  AK Parti iktidarı olduğu için koalisyon ve enflasyon kelimelerinden çok bir şey anlayamayabiliyor. Oysa bu kelimelerin anlamlarını bilen insanlar getirilmek istenen sistemin gerekliliğini çok iyi anlıyorlar. Cumhurbaşkanlığı  Hükümet Sistemi bugün için gerekli olmakla birlikte yarının Türkiyesi için büyük ehemmiyet arz etmektedir. Genç nesillerimiz yarının  Türkiye´sini yönetecek insanlar olarak bugün siyasetin içerisinde var oluyorlar. Buda ülkemizin geleceğini garanti altına almak demektir" şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Belediye Başkanı  Mehmet Saygılı,  AK Parti İl Başkanı Mürsel  Akçay ve Gençlik Kolları İl Başkanı Müjdat Yurtseven gençlerin sorularını cevaplandırdılar.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false