Anahtar Kelimeler: Genel Başkan Kırıkkale geldi

Genel Başkan Kırıkkale´ye geldi

Genel Başkan Kırıkkale´ye geldi

Genel Başkan Kırıkkale´ye geldi

Vali´yi ziyaret ettiler

Kamu Çalışanları Hak Sendikaları Konfederasyonu (Hak-Sen) Genel Başkanı Ayhan Çivi, sendikalarının siyasi veya ideolojik herhangi bir referansa dayanmadığını, insanları bir araya getirmeyi amaçlayan bir vizyon taşıdığını söyledi.

VALİ ZİYARETİ

Kamu Çalışanları  Hak Sendikaları Konfederasyonu ( Hak-Sen) Genel Başkanı  Ayhan Çivi, sendikalarının siyasi veya ideolojik herhangi bir referansa dayanmadığını, insanları bir araya getirmeyi amaçlayan bir vizyon taşıdığını söyledi. Başkan Çivi ve Yönetim Kurulu üyeleri,  Kırıkkale Valisi Mehmet  İlker Haktankaçmaz´ı ziyaret etti. Vali Haktankaçmaz, ziyarette yaptığı konuşmada, sendikacılıkta son dönemlerde güzel çalışmalara imza atıldığını belirtti.

İNŞALLAH SAYI ARTAR

Önceleri işverenin, sendikalara düşman gibi gözüktüğünü belirten Haktankaçmaz, "Sendikacılığın geleneği biraz böyle ama artık öyle değil. Devletin sahibi biziz. Bayrağa, demokrasiye sahip çıkmak. Bunlar olmazsa olmazımız. Bunun yanında da hem memurlara sahip çıkmak hem hizmet kalitesini artırmak önemli. İnşallah  Hak-Sen gibi sendikalarımızın sayısı artar." diye konuştu. Genel Başkan Çivi de sendika olarak memurları kamu görevlisi ortak paydasında birleştirmeyi amaçladıklarını belirtti.

ÇİVİ BİLGİ VERDİ

Kamu yöneticilerinden taleplerini dile getiren Çivi, şöyle konuştu:  "Ayrıcalıktan ziyade kanunlar tüm kamu görevlilerine adil, eşit ve tarafsız uygulanmalı. Bugüne kadar kamu kurumlarında bizim hep itiraz noktamız bunlar olmuştur. Adaletli bir yönetim olduğu zaman kimsenin itiraz etmesi söz konusu olamaz. Sendikalar, evrensel çalışma hayatının bir parçası, bir sosyal taraf olarak kabul ediliyor. Şu anda  Türkiye genelinde 62 ilde teşkilatımızı oluşturduk. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sendikamız, siyasi veya ideolojik herhangi bir referansa dayanmadan insanları bir araya getirmeyi amaçlayan bir vizyonu taşıyor."

REFERANDUM AÇIKLAMASI

Çivi,  Türkiye´nin 16 Nisan´da halk oylaması sürecini yaşayacağını, kendilerinin üyeleri adına herhangi bir irade beyanında bulunmasının doğru olmadığını vurguladı. "Üyelerimiz, memleketimiz ve devletimiz için hangisinin uygun olduğunu düşünüyorsa ona göre tercihlerini yapacaklardır." diyen Çivi, halk oylamasının memleketin hayrına sonuçlanması temennisinde bulundu.



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli