Anahtar Kelimeler: Genel sekreterler buluştu

Genel sekreterler buluştu

Genel sekreterler buluştu

Genel sekreterler buluştu

Kırıkkale´de toplandılar

Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği başkanlığın da ?Birlikte Satın Alma? toplantısının ikincisi ilimizde yapıldı.

GENEL SEKRETERLER BİR ARADA

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Döner Sermaye Bütçe ve Muhasebe İşlemleri Daire Başkanı Ali Gazi´nin katılımlarıyla gerçekleşen toplantıda Aksaray, Çankırı, Çorum, Niğde, Nevşehir, Kırşehir illeri Genel Sekreterleri ve Mali Hizmetler Başkanları hazır bulundu. Toplantıda 2017 yılı tıbbı ilaç ve sarf malzemeleri alımının tek elden yapılmasına karar verildi. Alım ve ihale sürecinin, Koordinasyon ve Başkanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurum Başkanlığı tarafından Genel Sekreterliğe verildi.

NELER GÖRÜŞÜLDÜ?

Katılımcı 7 ilin 2017 yılı tıbbi sarf malzeme ve ilaç alımları genel sekreterliğimizce yapılacak olup, birlikte satın alımın amacı; genel sekreterlikler ve bağlı sağlık tesislerinde iş birliği ve koordinasyonu  sağlayacak  ?´Birlikte Satın Alma?  başlığı altında ilaç ve tıbbi sarf malzemelerin alımlarında standardizasyonu sağlamak, idari kapasitenin satın alma yönünü artırmak, ihale ye katılım ve ihale ye çıkma maliyetlerini düşürmek ve özellikle  ölçek ekonomisinden yararlanılarak satın alma maliyetinde alırken kazanmaktır.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli