Anahtar Kelimeler: Gerçekten sınıfta kaldınız

Gerçekten sınıfta kaldınız!

Gerçekten sınıfta kaldınız!

Gerçekten sınıfta kaldınız!

Ekipler tatil mi yaptı?

Kış için gerekli tüm hazırlıkları yaptığı söylenen Kırıkkale Belediyesi bu yıl tam anlamıyla karın altında kaldı!

ÇALIŞMA OLMADI

Kırıkkale´de geçen hafta etkili olan karlı hava Kırıkkale Belediyesi´ni deyim yerinde ise kar altında bıraktı. Kış için hazırlıklarını tamamladığı söylenen Kırıkkale Belediyesi bu yıl adeta sınıfta kaldı. Özellikle yılbaşı öncesi yağan son karda Belediye kar altında kaldı. Cumartesi günü tüm yollar kapalıydı. İki gün boyunca ulaşım sıkıntısı yaşandı. Ana arterlerde bile öğlen saatlerine kadar çalışma yapılmadığı gözlendi. Vatandaşlar da buna tepki gösterdi.

VATANDAŞ TEPKİLİ

Pazar günü de bir çalışma olmadı. Ana yollarda araçların geliş gidişi ile eriyen karlardan dolayı bir nebze ulaşım sağlandı. Ancak ara yolların karı aşırı soğuk nedeniyle buza döndü. Şu anda ara yolların tamamında hiçbir çalışma yok ve araçlar da insanlar da buz üzerinde ilerlemek zorunda kalıyor. Belediye´ye tepki gösteren vatandaşlar, ?Kar üzerine çıkıp elinizde telsizle resim çektirip, bunu haber yaptırmayı biliyorsunuz. İşinizi niye yapmıyorsunuz?? dediler.

YÜZDE 90 KAPALI

Cumartesi gününden bu yana kar altında olan Kırıkkale´deki yolları açmaya yönelik hiçbir çalışma gözlenmiyor. İlçe Belediyeleri kar yağışı ile kapanan yollarını açmış durumda. Ancak Kırıkkale merkezde yollar yüzde 90 oranında kapalı. Pazartesi günü işe gitmeye hazırlanan bir çok kişinin aracı ya bulunduğu yerden çıkamadı ya da kara saplandı. Buz üzerinde ilerlemek zorunda kalan araçlar da kaza yaptı.



ahmet akyaz
3.01.2017 08:41:19
gerçekten kırıkkale kar altında kaldı karla hiç mucadele yok enazında bir doz yolların karını küreyebilirdi sokalara buzlanma ve kar yüzenda yayalar bile yürüyemez dumuda ben ne hal böyle belediy diyesim geliyor her türlü vergileri alıyorlar hizmete gelince belediyortalarda yok bu mu kışa hazırlık sayın başkan olan kırıkkale halkına oluyor

  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı