?Gerekirse bir Bozkurt gibi Afrin´e giderim?

?Gerekirse bir Bozkurt  gibi Afrin´e giderim?

?Gerekirse bir Bozkurt gibi Afrin´e giderim?

Göçer, Bahçeli´yi ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli´yi geçtiğimiz gün 25. Dönem Milletvekili, MHP MYK Üyesi Seyit Ahmet  Göçer ziyaret etti.

Bahçeli ziyareti

Ziyarette gündeme dair açıklamalarda bulunan 25. Dönem Milletvekili Göçer,  ?Sayın Genel Başkanımızın dediği gibi gerekirse ben de bir bozkurt gibi Afrin´e  gider, yaşadığım canı seve seve feda ederim? dedi. 25. Dönem Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, MHP Lideri Bahçeli´yi ziyaret etti.  Genel Başkan Devlet Bahçeli´nin vereceği her göreve hazır olduğunu belirten  Göçer, ?Gerekiyorsa Afrin´e gidip ülkemiz için mücadele ederiz. Bizlerde  Mehmetçikle omuz omuza mücadele etmeye hazırız. Gerekirse ben de bir bozkurt  gibi Afrin´e gider, yaşadığım canı seve seve feda ederim? dedi. ?Terör örgütüne tank savarları veren ve kullandıran kimdir?? diye soran Bahçeli,  ?NATO nerededir, niye sessizdir.

Açıklamada bulundu

Türkiye´nin savunma iradesine ne zaman katkı  gelecektir. NATO bugün yoksa yarın olsa ne yazacaktır. Zeytin Dalı Harekatı  boyunca görüyoruz ki, PYD-PKK´nın dış güçlerden aldığı destek korkunç  boyuttadır. PKK-PYD Afrin´in her yerine bomba düzeneği yerleştirmiştir. Bu  nedenle Afrin ya yıkılmalı ya da teröristler ateşe verilmelidir. Terör örgütüne  taviz vererek, boyun eğerek beka ve güvenliğimiz korunamayacaktır. Sınır  ötesindeki terör yuvaları hainlerin başına yıkılmalı, Türk devletinin yeni  stratejisi gereğince terör kaynağında kurutulmalıdır. Gerekirse terör  destekçilerine de aynı muameleyi göstermek millietimizin omuzlarımıza yüklediği  tarihi borçtur. Milliyetçi Hareket Partisi bu harekata sonuna kadar destek  verecek, her şart altında kahraman Mehmetçiğin arkasında duracaktır? dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false