Geyik Başkanlığında toplandılar

Geyik Başkanlığında toplandılar

Geyik Başkanlığında toplandılar

AK Parti teşkilatları toplantı yaptı

AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı Şubat ayı değerlendirme toplantısı partinin Yerel Yönetimler Başkanı Savaş Geyik başkanlığında parti il binasında yapıldı.

TOPLANTI YAPILDI

AK Parti teşkilatları hareketli geçmesi beklenen 2018 yılı için sıkı bir çalışma yürütüyor. Parti teşkilatı her ay düzenli olarak toplantılarını yapıyor ve aylık değerlendirmelerde bulunarak ilerisi için de planlar ve programlar oluşturuyor. Partinin Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Savaş Geyik başkanlığında yerel yönetimler toplantısı önceki gün parti il binasında gerçekleştirildi.

TOPLANTI BİLGİSİ VERİLDİ

Şubat ayının değerlendirmesinin yapıldığı toplantıya ilçe yerel yönetimler temsilcileri ile Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları katıldı. Toplantıya başkanlık eden Geyik adına toplantı konusunda bilgi verildi ve ?Ak Parti Kırıkkale Yerel Yönetimler Başkanlığı olarak Şubat ayı birim toplantımızı Yerel Yönetimler Başkanı Sayın Savaş Geyik başkanlığında İlçe Yerel Yönetimler, Gençlik ve Kadın Kolları Yerel Yönetimler Başkanlarıyla gerçekleştirildi? denildi.

HAZIRLIKLI OLUNACAK

Toplantıda partinin geçen ay yaptığı planlamalar ve bu ay gerçekleştirilecek olan çalışmalarının ele alındığı bildirildi. 2018 yılının hareketli geçmesi beklenirken, partinin de bu hareketliliğe uygun bir dinamik yapıda olması için hazırlıklar içinde olunduğu vurgulandı.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false