Göçer'den demiryollarına ziyaret

Göçer

Göçer'den demiryollarına ziyaret

İşçilerle bir araya geldi

MHP Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Seyit Ahmet Göçer Devlet demiryolu çalışanlarını ziyaret etti. TCDD'nin Kırıkkale'deki istasyonları, Yahşihan, Irmak ve merkez tren istasyonlarını gezen Göçer 27 Mart demiryolu çalışanları gününüzü kutlamaya ve de sıkıntılarınızı taleplerinizi dinlemeye geldim” diyerek ilk önce merkez tren istasyonunu gezdi.

Belediyeyi şikayet ettiler

Burada çalışanlarla sohbet eden Göçer'e çalışanlar özellikle belediyeyi şikayet ettiler. Çalışanlar, Burada bizim evimiz var, lojmanlarımız burada ama kokudan ve de gürültüden duramıyoruz” dediler. MHP Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Seyit Ahmet Göçer merkez istasyon çalışanlarını ziyaretten sonra Irmak kasabasında bulunan istasyonda ki demiryolu çalışanlarını ziyaret etti. Burada tüm birimleri gezen Göçer'e Irmak TCDD çalışanları yoğun ilgi gösterdi.

AKP'ye oy yok!

Sıcak ve samimi bir havada geçen ziyarette çalışanlar Göçer'e hükümeti şikayet ettiler. Çalışanlar ilk kez bir partinin milletvekili aday adayının kendilerini ziyaret ettiğini söylediler. Eski bir çalışanın ise 27 Mart'ın demiryolu çalışanları günü olduğunu sayenizde öğrendik. Böyle bir günde demiryolu çalışanlarının gününde buraya kadar gelerek bizleri onurlandırdınız. Sevindirdiniz. Ben 12 yıldır oyumu AKP'ye veriyordum. Vallahi de billahi de bundan sonra MHP ye vereceğim” dedi.

Çalışanlarla sohbet etti

MHP Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Seyit Ahmet Göçer en son olarak Yahşihan TCDD istasyonunu ziyaret ederek burada demiryolu çalışanları ile sohbet etti.  27 Mart demiryolu çalışanları gününü kutlayan Göçer merkez bürosuna geçti.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli