Anahtar Kelimeler: Göçer’den gövde gösterisi

Göçer'den gövde gösterisi

Göçer

Göçer'den gövde gösterisi

 

Aday adaylığını ilan etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Seyit Ahmet Göçer, Gök Düğün salonunda MHP'lilerle bir araya gelerek aday adayı tanıtım programı düzenledi. Salonu tıka basa dolduran MHP'liler Göçer'e yoğun ilgi gösterdi. Göçer yaptığı açıklamada MHP'de kim aday olursa olsun tüm arkadaşlarım şanlı üç hilali hak ettiği yere taşıyacaklarından hiçbir şüphem yok. Biz biriz tekiz birlikte başaracağız” dedi. MHP'liler program bittikten sonra hep beraber parti binasına geçerek gövde gösterinde bulundular.

Adeta gövde gösterisi yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Seyit Ahmet Göçer, Gök Düğün salonunda MHP'lilerle bir araya gelerek aday adayı tanıtım programı düzenledi. Göçer, Gök Düğün salonunu tıka basa dolduran MHP'lilere seslendi. Konuşmasına 14 Mart Tıp Bayramını kutlayarak başlayan Göçer, konuşma öncesinde ülkücü bir gençten Türk Bayrağını öpüp alnına koyarak teslim aldı. Büyük bir kalabalığın olduğu tanıtım programında Göçer, 7 Haziran'da sadece hükümetin seçilmeyeceğini, aynı zamanda Ülkenin başına örünen çoraplarında temizlenmesi için oy kullanılacağını belirtti. Yapılacak olan seçimlerin Kırıkkale için de önemli olduğunu söyleyen Göçer, eski bakan ve Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay'ın Kırıkkale'ye hiçbir hizmet yapmadığını hatta Kırıkkale'ye zarar verdiğini söyledi.

Birlikte başaracağız

MHP'den 10 dan fazla aday adayının olduğunu söyleyen Göçer, MHP'de iç kavga beklentileri olanların hiçbir kaygısının olmadığını söyleyerek, MHP'de hiçbir zaman iç kavga olmaz. MHP'de kim aday olursa olsun tüm arkadaşlarım şanlı üç hilali hak ettiği yere taşıyacaklarından hiçbir şüphem yok. MHP'de menfaat iç güdüsü ve çıkar davası güdülmez. Şimdiye kadar böyle bir şey yaşanmadı bundan sonrada yaşanmayacaktır. Biz biriz tekiz birlikte başaracağız” dedi.

Bu şehre faydaları yok

Kırıkkale'de yaşanan göç olaylarına da tepki gösteren Göçer, AK Parti hükümeti döneminde 4 milletvekili olan sayının neden 3'e düştüğü sorusunu toplantıya katılanlara sordu. Konuşmasına cevap vereceğini söyleyerek devam eden Göçer, AK Parti döneminde Kırıkkale'ye yatırım yapılmadı. Hatta olan yatırımlarda kapandı. İş imkanı olmayınca vatandaş Kırıkkale'den göç etmeye başladı. Milletvekili sayısı nüfusa dayalı olduğundan vekil sayımız 3'e düştü. Bu şehirde büyük göç var buna cevap veremiyor AK Parti. Neden çünkü bu şehre hiçbir faydaları yok” ifadelerini kullandı.

MPT peşkeş çekildi

Göçer, Haburdan gelenleri bağrına basıyorsun da şimdiye kadar bir tana yetim Kırıkkaleli çocuğun başını okşadın mı?” sorusunu sordu. Göçer, Atalay'ın artık Kırıkkale'nin üzerinden ellerini çekmesi gerekiyor. Bu memlekete zarar vermekten başka bir şey yapmadı” dedi. Göçer Ayrıca, MKE'nin kapanma derecesine geldiğini daha önce MKE'nin tren tekeri üreteceği vaatlerinin verildiğini ancak bu ihalenin Karabük'te kaldığı, MPT'nin Kırıkkale'de üretileceğini ama özel şirketlere peşkeş çekildiğini söyledi.

Milletimizi kurtaramazlar

Göçer, açıklamasının devamında Ayakkabı kutularında çıkan paraları, polis koydu deyip  ardından da faiziyle geri alan zihniyete nasıl Müslüman deriz. Söyler misiniz ALLAH aşkına müslümanlık bunun neresinde, milyonluk araçlara binip te bunların  hırsızlıklarına fetva yazdıranlara nasıl din alimi deriz. Türk siyasal tarihinde eskiden çalanlar utanır, ülkeyi terk ederlerdi. şimdi ise ar damarı çatlayan AKP iktidarı çalıyoruz ama çalışıyoruz” utanmazlığına işi vardırmışlardır. Şimdi sizlerden en büyük isteğimiz şudur 7 Haziran'da sandığa gitmeniz ve Allah'ın mübarek dini olan İslamiyeti siyasi hile olarak kullanan ve servetlerine servet katan bu ikiyüzlülerden, bu münafıklardan milletimizi kurtarmanızdır” dedi.

Göçer'in aday adaylığını açıkladığı toplantıya geniş katılım oldu. Salonun tamamen dolduğu gözlendi. Göçer kürksüye davet edildiğinde Kur'an ve Bayrak hediye edildi. Göçer, her ikisine öperek aldı. Aday adaylığını ilan eden Göçer, daha sonra kalabalık eşliğinde parti binasına giderek MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu'na müracaat dilekçesini teslim etti. Baloğlu, Göçer'e hayırlı olsun dileklerini iletti.

 



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı