Göçer Hilal Hastanesi'ni ziyaret etti

Göçer Hilal Hastanesi

Göçer Hilal Hastanesi'ni ziyaret etti

Hastalar ve hastane yönetimi ile görüştü

7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerinde MHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Seyit Ahmet Göçer, Özel Hilal Hastanesini ziyaret ederek, hastalarla ve hastane yönetimiyle sohbet etti.

Büyük ilgi gördü

Seçim çalışmaları kapsamında vatandaş ve kamu kurum ve özel sektör ziyaretlerine ara vermeden devam eden MHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Seyit Ahmet Göçer, geçtiğimiz gün Özel Hilal Hastanesini ziyaret etti. Hastalar ile sohbet eden Göçer, önce hasatalara geçmiş olsun dileklerini iletti sonra ise 7 Haziran seçimlerinde milletvekili seçilmesi ile birlikte Kırıkkale için hazırlanan projeleri hakkında bilgiler verdi. Hastaların büyük ilgi gösterdiği Göçer, vatandaşların samimiliklerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, milletvekili olması halinde Kırıkkale'ye güzel ve geliştirici projelerinin olduğunu söyledi.

Projelerini anlattı

Kırıkkale'de Doğdum Kırıkkale'de Büyüdüm Kırıkkale'de çalışıyorum sloganı ile seçim çalışmalarını yapan ve gittiği her kesimde büyük ilgi gören Göçer, Kırıkkalelilerin hizmete hasret kaldığını dile getirdi. Göçer ayrıca Kırıkkale'nin konum olarak çok şanslı bir yerde olmasından dolayı bu konu ile ilgili de projelerinin olduğunu söyledi. Hastane yönetimi ve hastaların da isteklerini dinleyen Göçer, söylenen istek ve şikayetleri not alarak, milletvekili olduğu taktirde belirtilen istek ve şikayetlerin teker teker üzerinde çalışacağının da sözünü verdi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false