Gölde boğulan asker toprağa verildi

Gölde boğulan asker toprağa verildi

Gölde boğulan asker toprağa verildi

Bayramda üzücü vaka!

Kırıkkale´nin Bahşılı ilçesinde bağlı Karaahmetli köyünde serinlemek için baraj gölüne giren bir asker boğularak can verdi. Kırıkkale´ye izne gelen askerin cenazesi toprağa verildi.

ASKER GÖLETTE BOĞULDU

Kırıkkale´nin  Bahşılı ilçesinde bağlı Karaahletli köyünde serinlemek için baraj gölüne giren bir kişi boğuldu. Alınan bilgiye göre,  Manisa´dan memleketi  Kırıkkale´ye dağıtım iznine gelen asker Onur Özyürek (21), arkadaşlarıyla Karaahmetli köyündeki baraj gölü kıyısına piknik yapmaya gitti. Sıcaktan bunalan Özyürek, serinlemek için girdiği baraj gölünde bir süre sonra çırpınmaya başladı. Durumu fark eden arkadaşları Özyürek´i sudan çıkararak 112 acil servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen acil servis ekiplerince hayatını kaybettiği belirlenen Özyürek´in cesedi  Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi morguna kaldırıldı. Manisa Merkez 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığında acemi birliği eğitimini tamamlayan Özyürek´in dağıtım izni için  Kırıkkale´ye geldiği öğrenildi.

CENAZE TÖRENİ YAPILDI

Kırıkkale´nin Bahşılı ilçesi Karaahmetli köyünde serinlemek için girdiği baraj gölünde boğulan dağıtım iznindeki askerin cenazesi defnedildi. Kırıkkale´nin  Bahşılı ilçesi  Karaahmetli köyünde serinlemek için girdiği baraj gölünde boğulan dağıtım iznindeki askerin cenazesi defnedildi. Asker Onur Özyürek (21) için Hüseyin Onbaşı Camisi´nde düzenlenen cenaze törenine, ailesi, yakınları ve arkadaşları ile Vali Mehmet  İlker Haktankaçmaz,  Kırıkkale Belediye Başkanı  Mehmet Saygılı,  Bahşılı Kaymakamı  Zikri Şahin, İlçe Belediye Başkanı  İbrahim Uyar, askeri ve mülki erkan katıldı.

TOPRAĞA VERİLDİ

Baba Hacı Mehmet ve anne Cevriye Özyürek ile aile yakınları, tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Onur Özyürek´in cenazesi, kılınan namazın ardından Osman Şenses Mezarlığı´nda toprağa verildi. Merkez 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığında acemi birliği eğitimini tamamlayan ve dağıtım izni için memleketi  Kırıkkale´ye gelen Onur Özyürek, dün arkadaşlarıyla gittiği  Karaahmetli köyünde serinlemek için girdiği baraj gölünde boğulmuştu.

 

 



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı