Anahtar Kelimeler: Görevden kaçamazdım

?Görevden kaçamazdım?

?Görevden kaçamazdım?

?Görevden kaçamazdım?

Akdoğan da adaylık açıkladı

 

Daha önce 2 dönem TSO Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Cemalettin Akdoğan´da Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Yaptığı istişareler sonucunda yeniden başkan olması için şehirde bir beklenti olduğunu söyleyen Akdoğan ?Büyük teveccüh gördük. Bizde şehir içindeki beklentiye kayıtsız kalmamak için, görevden kaçılmaz dedik ve aday olduk? diye konuştu.

 

TSO ÖNEMLİ BİR STK

Kırıkkale Belediyesi ve TSO eski başkanlarından Cemalettin Akdoğan bir dönem daha TSO Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı. Bir çay bahçesinde meclis üyeliğine talip olan adaylarla birlikte basın toplantısı düzenleyen eski Başkan Akdoğan, TSO Başkanlığı için adaylığını duyurdu. TSO´nun Kırıkkale´nin önemli bir STK´sı olduğunu hatırlatan Başkan adayı Akdoğan ?2 dönem TSO yönetim kurulu başkanlığı yapmış birisi olarak adayım. Daha önce 2 dönem şartı olduğu için aday olmamış ve seçimlerin tek liste halinde yapılması için arkadaşlarla bir araya gelerek bunu sağlamıştık. İki dönem şartı kalktı ancak biz yine de aday olmayacağımızı deklare etmiştik? sözlerine yer verdi.

 

BÜYÜK TEVECCÜH GÖRDÜK

Bu seçim gündeme geldiğinde bir çok kesimle görüştüğüne dikkat çeken Akdoğan ?Bu dönemde seçimde birliktelik olmasını istedik. Şehrin belirli kesimleriyle görüşmemizde büyük teveccüh gördük. 2 dönem başarıyla görev yaptınız, sizin görevden kaçmamanızı, sizi yeniden görevde görmek istiyoruz diye görüşlerini ilettiler. Bizde şehirdeki beklentiye kayıtsız kalamaz, görevden kaçamazdık. TSO´ya yeniden adayım. Aday arkadaşların hepsi dostumuz. Başarılar diliyoruz. Biz bütün gruplarda adayımızı çıkartacağız. TOBB konusunda da iş dünyamızın önünü açmak adına katkımız olacağını düşünüyorum. Bu görev kutsal bir görevdir. İlimiz sanayisinin gelişmesi ticaret erbabının önünün açılması adına ciddi katkımız olmuştur. Üyelerimiz teveccüh gösterirse göreve kaldığımız yerden devam ederiz? dedi. Akdoğan bir soru üzerine de TSO Başkanı Ahmet Varlı´nın açıklamaları konusunda konunun çarpıtıldığını kendisinin aday olduğunu söyleyerek konunun detaylarına girmedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli