Anahtar Kelimeler: Görüşme bitti koalisyon

Görüşme bitti koalisyon yok!

Görüşme bitti koalisyon yok!

Görüşme bitti koalisyon yok!

Türkiye seçime gidiyor!

Haberimiz doğru çıktı!

Başbakan Davutoğlu ile CHP lideri Kılıçdaroğlu´nun Ankara Palas´ta 3. kez bir araya geldiği toplantı sona erdi. Görüşme 1.5 saat sürdü. Başbakan Davutoğlu, görüşmeden olumlu bir sonuç çıkmadığını söyledi ve seçimden bahsetti.

İKİ İSİMDEN AÇIKLAMA

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, koalisyon görüşmeleri kapsamında son kez bir araya geldi. İki liderin son görüşmesi, Ankara Palas Devlet Konuk Evi´nde gerçekleşti. Görüşme 1,5 saat sürdü. AKP kaynakları koalisyon görüşmelerinin olumsuz sonuçlandığını ve 3 ay içinde seçime gidileceğini söylediği belirtildi. CHP´li bir yetkili AKP´yle koalisyon görüşmelerinin olumsuz sonuçlandığını söyledi. Başbakan ve Kılıçdaroğlu kaynakları doğrulayan açıklamalarda bulundular.

HABERİMİZ DOĞRULANDI

Başbakan en yakın zamanda erken seçime gidileceğinin sinyalini verdi ve şu anda tek seçeneğin bu olduğuna işaret etti. Ankara kulisleri 22 Kasım tarihinde seçim olacağını söylüyor. Seçim için hazırlıkların başladığı bile bildiriliyor. Türkiye akşamdan itibaren seçime hazırlanmaya başlamış durumda. Bu arada, piyasalar bu gelişme ile tam anlamıyla çalkalandı. Dolar fırladı, altın yükseldi, Borsa ise büyük düşüş yaşadı. Öte yandan birkaç gün önce yayınladığımız seçim haberi de böylece doğrulanmış oldu. 



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli