Anahtar Kelimeler: Güçlü evet çıkacak

?Güçlü bir evet çıkacak?

?Güçlü bir evet çıkacak?

?Güçlü bir evet çıkacak?

Geniş katılımlı toplantı yapıldı

AK Parti 2001 yılından bu yana teşkilatlarda görev almış, Belediye Başkanlığı, il genel meclisi ve belediye meclis üyeliği yapmış, Milletvekili, Belediye başkanı, il genel, belediye meclis üyesi adaylık ve aday adaylığı görevinde bulunmuş teşkilat mensupları ile birlik ve beraberlik toplantısında bir araya geldi.

BÜTÜN ÜYELER KATILDI

AK Parti´de referanduma sayılı günler kala birlik ve beraberlik toplantısı gerçekleştirildi. AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı ve Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Mehmet Demir tarafından ortaklaşa düzenlenen birlik ve beraberlik toplantısına 2001 yılından bu yana AK Parti teşkilatlarında görev alan teşkilat üyeleri, merkezde, milletvekilliği adaylığı, aday adaylığı görevinde bulunmuş isimler, ilçe ve beldelerde belediye başkanlığı yapmış eski başkanlar, mevcut ilçe ve belde belediye başkanları, mevcut ilçe başkanları, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeliği görevinde bulunmuş teşkilat üyeleri katıldı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği toplantıda 16 Nisan´da hem Kırıkkale´den hem de Türkiye genelinden güçlü bir evet kararı çıkacağı ifadelerine yer verildi.

YÜKSELME DEVAM EDECEK

Referandumdan çıkacak evet kararı ile AK Parti´nin Türkiye´ye kazandırdığı güven ve istikrarın sürekli hakim kılınacağını ifade eden AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, ?2001 yılından bu yana teşkilatta görev alan AK kadrolar ile AK Parti 15 yıldır iktidar olmuş ve Türkiye´ye çağ atlatmıştır. 16 Nisan´da da yine bu AK kadrolar ile referandumdan çıkacak güçlü bir evet kararı ile Türkiye´de güven ve istikrar devam edecek. 15 yılda AK kadrolar ve Recep Tayip Erdoğan ile yükselen Türkiye, 16 Nisan´dan sonra da kavuşacağı sürekli güven ve istikrarla yükselmeye devam edecektir. AK kadrolar 16 Nisan´a kadar sahada çalışmaya devam edecek ve hem Kırıkkale´de hem de Türkiye´de referandumdan güçlü bir evet kararı çıkacaktır? dedi.

ENGEL OLAMAYACAKLAR

Türkiye´nin çok zor dönemlerden geçtiği bu günlerde 2001 yılından bu yana teşkilatta görev yapmış bütün bir partililerin bir arada olmasının son derece önemli olduğunu belirten Milletvekili Mehmet Demir ?Türkiye 15 yılda teşkilatlarımızın özverili çalışmaları ile iktidarlara taşıdığı AK Parti ile çağ atladı. Şimdi´de güven ve istikrarın hakim olduğu bir ülke haline getirilmeye çalışılıyor. Hedef saptırmaya çalışıyorlar. Kafa karıştırmaya çalışıyorlar. Aynısını anayasa komisyonunda yapmaya çalıştılar, mecliste yapmaya çalıştılar ama başaramadılar. Ne yaparlarsa yapsınlar milletimizin ferasetinin önüne geçemeyecekler. 15 yıldır AK Parti ile Türkiye´nin büyümesine nasıl engel olamadılarsa. Referandumdan da güçlü bir evet çıkmasına engel olamayacaklar? ifadelerini kullandı.

SON DERECE BAHTİYARIZ

AK Parti´nin kuruluşunda görev almış bir AK dava gönüllüsü olarak böyle bir birlik beraberliğin içerisinde olmaktan dolayı son derece bahtiyar olduğunu dile getiren Milletvekili Abdullah Öztürk ?Bu birlik ve beraberlik bu güne kadar nasıl AK Parti´yi iktidara taşımışsa, 16 Nisan´da da sandıktan güçlü bir evet kararı çıkaracaktır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Türkiye geçmiş dönemlerde yaşadığı hükümet krizleri ve siyasi bunalımlardan kurtulacak. Kalkınma ve büyüme ancak istikrar ile olur. Ülkemizin kalkınma ve büyüme ivmesini yakaladığı dönemlere bakıldığında bu dönemlerin istikrar dönemleri olduğu anlaşılacaktır. 15 yıllık AK Parti iktidarının yakalığı istikrarın getirdiği kalkınma ve büyüme ivmesinin devam etmesi için Türkiye´de istikrarın devam etmesi, yani siyasi ve hükümet krizlerinin yaşanmaması gerekmektedir. İşte Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi tamda bunun için gereklidir? dedi.

AK PARTİ´Yİ MİLLET KURDU

AK Parti´yi milletin kurduğunu teşkilatların ise parti ve ülke için hizmet eden gönüllülerle dolu olduğunu belirten Milletvekili Ramazan Can, ?AK Parti´yi millet kurdu biz tabelasını taktık. 15 yıllık AK Parti iktidarında Türkiye´ye ciddi şekilde hizmet edilmiştir. Yapılan duble yollar, havaalanları, her il´e bir üniversite, sosyal destek projeleri, aile destek projeleri, eğitime destek projeleri, öğrencilere eğitim katkısı, büyük hastaneler, bütün bu projeler nasıl gerçekleşti; AK Partinin kesintisiz tek başına iktidarıyla oldu. Şimdi yapılmak istenen tam da bu istikrarı kalıcı hale getirmektir. İster bugün biz olalım isterse de yarın iktidara gelecek bir başka parti olsun, gelen hükümetin orta ve uzun vadeli bir planlama ile Türkiye´ye ve bölgeye hizmet etmesini istiyoruz. Bu anayasa değişikliğinin amacı AK Parti iktidarını kalıcı hale getirmek değil, kim iktidar olursa onun, önünü görerek, planlamasını yaparak, uzun vadeli hizmetlerini bu ülkeye sunmasını istiyoruz? şeklinde konuştu.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli