Gürpınar hemşerileriyle buluştu

Gürpınar hemşerileriyle buluştu

Gürpınar hemşerileriyle buluştu

Büyük ilgi gördü

Cumhuriyet Meydanında Ramazan Ayı´nın manevi atmosferini en iyi şekilde yaşaması amacıyla etkinliklerini sürdürüyor. Cumhuriyet Meydanı´nda kurulan Ramazan Sokağı´nda geçtiğimiz gün hemşerimiz İkbal Gürpınar, şiir dinletisi, dini hikâye ve ilahiler ile vatandaşlarımıza eşsiz bir akşam yaşattı.

DOLUDİZGİN YAŞANIYOR

Ramazan Sokağı etkinliklerine hız kesmeden devam ediliyor. Renkli görüntülerin yaşandığı Cumhuriyet Meydanı, iftar sonrası adeta renk cümbüşüne dönüşüyor. Ramazan etkinlikleri kapsamında devam eden programda geçtiğimiz gün hemşerimiz İkbal Gürpınar hemşerileriyle buluştu.

VATANDAŞLARLA HASBİHAL ETTİ

Kırıkkaleli hemşerimiz İkbal Gürpınar, Ramazan Sokağında vatandaşlarla buluştu. Etkinliklerde, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Milletvekili Abdullah Öztürk ile birlikte Cumhuriyet Meydanında devam eden Ramazan Sokağını ziyaret etti. Stantları gezerek vatandaşlarımız ile hasbihal etti.

MİLLİ HEYECANI YAŞADILAR

Ayrıca Ramazan Sokağında Türkiye-İspanya maçı canlı olarak dev ekran da vatandaşların yoğun katılımıyla izlendi. Milli maç sonrasında sahneye hemşerimiz İkbal Gürpınar çıktı. Şiir dinletisi, dini hikâye ve ilahiler ile vatandaşlarımıza eşsiz bir akşam yaşattı. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, program sonrasında günün anısına Kur´an-ı Kerim hediye etti ve katılımlarından dolayı teşekkürlerini sundu.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli