Anahtar Kelimeler: Güzel günler yakındır

Güzel günler yakındır!

Güzel günler yakındır!

Güzel günler yakındır!

 

Yarar neden olmasın!

Kırıkkale´nin son dönemlerde yetiştirdiği genç iş adamlarından, ülkücü camianın önemli isimlerinden biri olan Serdar Yarar için sosyal medyada önemli paylaşımlar yapılıyor.

ADI ÖNE ÇIKIYOR

Türkiye erken genel seçimi geride bıraktı. Şimdi gündemde erken bir yerel seçim var. Bir çok kişi Ekim sonu veya Kasım ayı başında erken yerel seçim bekliyor. Bu amaçla bir çok isim de belediye başkanlığına adaylık için çalışma yapıyor. Adaylık için ismi sosyal medyada gündeme gelen bir önemli iş adamı yer alıyor. Kırıkkale´nin son dönemlerde yetiştirdiği genç iş adamlarından biri olan, ülkücü camianın önemli fertlerinden de biri olarak görülen Sis Gurup Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Yarar dikkat çekiyor.

YARARLI İŞLER YAPAR

Adaylığı konusunda herhangi bir açıklamada bulunmayan Yarar için sosyal medyada bir çok kişi adını öne çıkarıyor. ?Yarar neden olmasın? başlığı ile bir çok kişinin paylaşımlarda bulunduğu gözleniyor. MHP camiasına bu konudaki talepler sosyal medya yöntemiyle iletilmiş oluyor. MHP´nin bu önemli ismi dikkate alması isteniyor. Çok başarılı işlere imza atan ve bir çok kişiye istihdam imkanı sağlayan Yarar´ın Kırıkkale için çok yararlı işler ve hizmetler yapabileceği konuşuluyor.



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli