?Güzel yarınlar yetiştireceğiz ?

?Güzel yarınlar yetiştireceğiz ?

?Güzel yarınlar yetiştireceğiz ?

Bilgilendirme toplantısı yapıldı

Diriliş Gençlik Federasyonu Kırıkkale İl Başkanlığı, bilgilendirme ve istişare toplantısını gerçekleştirdi. İl Başkanı Ahmet Taklaktepe, ?Vatanına ve milletine faydalı gençler yetiştirmek bizim tek gayemiz olacaktır? dedi.

TOPLANTI YAPILDI

Diriliş Gençlik Federasyonu Genel Başkanı Berivan Alın tarafından Diriliş Gençlik Federasyonu Kırıkkale İl Başkanlığı görevine Ahmet Taklaktepe getirildi. Konu hakkında acçıkmalarda bulunan Taklaktepe, ?Tüm şehitlerimize Allah´tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum.   Bizde Kırıkkale ve Kırıkkaleliler olarak bu görevi layıkıyla yapmak için ekibimizle elimizden geleni yapmak için uğraşlar vereceğiz? dedi.

BİLGİLENDİRME YAPTILAR

Taklaktepe, ?Diriliş gençlik federasyonu olarak bizde Cumhurbaşkanımızın söylemlerinden de yer verdiği gibi ?Yeniden diriliş, yeniden yükseliş? felsefesiyle bu yola çıkmış bulunuyoruz. Federasyonumuzun isminden de anlaşılacağı gibi zor günler geçiren vatanımızın, milletimizin her daim yanında olacak, vatanına ve milletine faydalı gençler yetiştirmek tek gayemiz olacaktır. İl yönetimimizde birbirinden değerli ve güçlü arkadaşlarımız bulunmakta. Hepsi bu davaya gönül vermiş arkadaşlarımızdır? şeklinde konuştu.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false