Hacılar Belediyesi ikramda bulundu

Hacılar Belediyesi ikramda bulundu

Hacılar Belediyesi ikramda bulundu

Döner dağıttılar

Demokrasi Nöbetlerinin 15. Gününde Cuma akşamı Hacılar Belediyesi, nöbet tutan vatandaşlara döner ikram etti. Belediye Başkanı Menduh Bağrıaçık ikramları vatandaşlara bizzat dağıtarak takdir topladı.

5 AYRI NOKTADA

Darbe Gecesinden bu yana aktif bir şekilde Demokrasi Nöbetlerine katılan ve vatandaşlarla omuz omuza sabahlara kadar nöbet tutan Menduh Bağrıaçık, halkın eksiklerini görmezden gelmedi. Nöbet tutan vatandaşların sürekli ikramlar konusunda serzenişte bulunduğunu gören ve durumu olmayan ancak nöbet yerini terk etmeyen vatandaşlar için döner taktırdı. Cumhuriyet Meydanın da 4 ayrı noktada kurulan tezgâhlarda et döner ve ayran dağıtılırken vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdular. Hacılar Belediyesinin organize ettiği ikram çadırına Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz´da katılırken beraberinde ki belediye başkanları ile vatandaşlara ikramlardan dağıttı. Vali ikramları dağıtırken vatandaşlarla keyifli sohbet etmeyi ihmal etmedi.

MİLLET NE DERSE O

Darbe gecesinden bu yana vatandaşlarla bir arada olduğunu ve Hacılar´dan Kırıkkale´ye otobüs kaldırdığını ifade eden Bağrıaçık, ?Darbenin önüne bu millet geçti. Tanka, topa karşı Milletimizin iman gücü galip geldi. Türkiye´yi o karanlık geceden aydınlığa Türk Milleti taşıdı. Bizler onlar için ne yapsak azdır. Ne versek kâfi gelmez. Allah onlardan razı olsun. Nöbetlere katıldığımda vatandaşların sürekli yemek dağıtılmadığından şikâyetçi olduklarını gördüm. Çorba dağıtıldığını ancak yeterli olmadığını gözlemledim. Çorbada bizim de tuzumuz olsun diye Hacılar Belediyesi adına vatandaşlarımıza yemek dağıtılmasına karar verdik. Helal hoş olsun, bu millet ne derse o.? İfadelerini kullandı.

BÖYLE OLURSA MEYDAN BOŞALMAZ

Uzun kuyruklara rağmen sırada bekleyen ve Hacılar Belediyesinin ikramlarından alan vatandaşlar, ?15 gecedir nöbet tutuyoruz. Bir ömür de tutarız, ancak gecenin ilerleyen saatlerinde açık lokanta falan kalmıyor, e nihayetinde insanız acıkıyoruz ve evlerimize dönmek zorunda kalıyoruz. Hacılar Belediye Başkanı Menduh Beye teşekkür ediyoruz. Bu tür ikramlar olduğu müddetçe bu meydan hiçbir zaman boşalmaz. Sabahlara kadar nöbet yerlerini kimse terk etmez? diyerek teşekkürlerini ilettiler.



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli