Anahtar Kelimeler: Hacılar modern itfaiye aracı

Hacılar´a modern itfaiye aracı

Hacılar´a modern itfaiye aracı

Hacılar´a modern itfaiye aracı

Donanımlı bir ekip kuruldu

Hacılar´da Belediye itfaiye ekibinin daha donanımlı olması için çalışmalar devam ediyor. Belediye Başkanı Menduh Barıaçık´ın direktifleri doğrultusunda kasabaya tam donanımlı itfaiye ekibi kuruldu.

KASABA KRİTİK NOKTADA

Kırıkkale´nin en gözde kasabalarından birisi olan Hacılar´da itfaiye ekibinin eksiklikleri bir bir gideriliyor.  Hacılar Belediyesi İtfaiyesi kasaba genelindeki itfaiye personelinin mesleğin gerekli bilgi ve donanımına sahip olması için elinden geleni yapıyor. TÜPRAŞ ve dolum tesislerine yakınlığı ile bilinen önemli bir yerleşim merkezinde bulunan Hacılar´da tam donanımlı profesyonel bir itfaiye ekibi oluşturuldu. Belediye Başkanı Menduh Bağrıaçık´ın direktifleriyle oluşturulan itfaiye ekibi kapsamlı bir eğitimden geçerek görevine başladı.

CAN VE MAL GÜVENLİĞİ ÖNEMLİ

Eğitimlerini tamamlayan itfaiye ekibinin göreve her zaman hazır halde beklediğini belirten Hacılar Belediye Başkanı Menduh Bağrıaçık, ?Halkımızın can ve mal güvenliğini en iyi şekilde korumak, olası yangınları en az zararlarla atlatmak bizim için çok önemli. Bu nedenle belediyemiz itfaiyesini gün geçtikçe daha da güçlendiriyoruz. Birçok ilçenin dahi sahip olamadığı merdivenli müdahale aracımızla güçlendiğimiz itfaiye ekibimiz, kasabamızın yanında ihtiyaç durumunda çevre ilçe ve illere hizmet verebilecek konumdadır.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false