Anahtar Kelimeler: Hafta belli olacak

Hafta içi belli olacak!

Hafta içi belli olacak!

Hafta içi belli olacak!

6 kişilik liste tamam gibi!

 

Detaylar ilginç?!

 

 

AK Parti Kırıkkale İl Başkanını belirlemeye yönelik süreç devam ediyor. İl Başkanı´nın Pazartesi veya Salı günü belli olması bekleniyor.

 

6 KİŞİ BELİRLENDİ

Ankara ve Kırıkkale kulis bilgilerine göre AK Parti Kırıkkale İl Başkanını belirlemeye yönelik çalışma tamamlanmak üzere. 32 kişilik aday listesinin genel merkezde 6´ya indirildiği konuşuluyor. 6 kişilik liste içinde adı kamuoyunda sıkça geçen isimlerin olduğu ifade ediliyor. Dört veya beş seçenekli bir liste hazırlanmaya çalışıldığı ve üç kişiye indirilecek isim listesi ve seçeneklerin rapor halinde Cumhurbaşkanı´na hafta başında teslim edileceği belirtiliyor.

 

CUMHURBAŞKANI BAKACAK

Üç veya dört kombinasyonlu listenin Cumhurbaşkanı tarafından değerlendirmeye alınacağı ve atamanın da bizzat Cumhurbaşkanı tarafından yapılacağı iddialar arasında. Atamanın en geç Salı olması bekleniyor. Yoğun gündem nedeniyle Cumhurbaşkanı´nın konuyla ilgilenemediği ve hafta başında raporun kendisinde olmasını istediği bildiriliyor. İki milletvekillerinin iki veya üç isim üzerinde uzlaştığı, bunlardan herhangi birisinin olmasında sakınca görmediği, bir milletvekilinin ise farklı bir ismin başkan olmasını istediği konuşuluyor.

 

KİM KİMİ DESTEKLİYOR?

Belediye´nin de farklı bir isim üzerinde ısrar etme gayretinde olduğu ifade ediliyor. İlçe belediye başkanlarının büyük çoğunluğunun da iki milletvekili ile ortak hareket ettiği, bazı başkanların ise iki vekilden ayrı duran milletvekili ile birlikte hareket ettikleri söyleniyor. Görevi bırakan teşkilatın da Belediye ile birlikte aynı ismin aday olması için girişimlerde bulunduğu vurgulanıyor. Kulislere yansıyan bilgiler bu şekilde özetlenirken, genel merkezin tüm bu gelişmeleri dikkate aldığı, buna göre de Cumhurbaşkanı´na rapor hazırlayacağının altı çiziliyor.

 

SOSYAL MEDYA İSİMLERİ!

Bu arada sosyal medyada hafta sonu AK Parti İl Başkanlığı için genel merkez tarafından belirlendiği ileri sürülen isimler yayınlandı. Bu isimlerin Orhan Aytekin, Turan Kıratlı, İsmail Yaman, Mustafa Kaplan, Satılmış Aksun, Yılmaz Cebeci, Nuh Dağdelen, Mehmet Yılmazer ve  Mehmet Güloğlu olduğu ileri sürüldü. İl başkanı atamasının da hafta başında yapılacağı öne sürüldü. 



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli