Hani Belediye kışa hazırlıklıydı?

Hani Belediye kışa hazırlıklıydı?

Hani Belediye kışa hazırlıklıydı?

Yollar buz pisti gibi oldu!

Herkes yolda kaldı!

Kırıkkale´de önceki gece yağan az miktardaki kar hayatı olumsuz etkiledi. Sabah saatlerinde ulaşımda ciddi aksamalar yaşandı.

TEHLİKELER YAŞANDI

Kırıkkale yine karlı havanın etkisinde kaldı. Gece başlayan ve az miktarda yağan kar ulaşımı aksattı. Belediye ekiplerinin tuzlama yapmakta geç kaldığı gözlenirken, özellikle okullar bölgesi olarak bilinen Osmangazi Mahallesi´ne giden araçlar ve servisler sıkıntı yaşadı. Ekiplerin sadece birkaç kavşakta tuzlama yaptığı gözlendi. Vatandaşlar bu duruma isyan ederken, kimi araçların buz gibi olan yollarda kaydığı, ya birbirlerine çarptığı veya kaldırım kenarına vurduğu gözlendi.

BELEDİYE HAZIRLIKLI DEĞİL

Patinaj yapan araçların bazıları da yoldan çıkarak büyük tehlike atlattı. ?Belediye olarak kışa hazırlıklıyız? açıklamasında bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Erol Mutlu Bakır´ın açıklamasının tam tersine Belediye´nin kışa hazırlıklı olmadığı gözlendi. Yağan sadece 2 santimetrelik kar bunu göstermiş oldu. Yolları ve etrafı kaplayan 2 santimetre kalınlığındaki karın hayatı olumsuz yönde etkilediği gözlendi. 



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false