Anahtar Kelimeler: Hastane kampusu yapılacak

?Hastane kampusu yapılacak?

?Hastane kampusu yapılacak?

?Hastane kampusu yapılacak?

Can´dan flaş açıklamalar

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Milletvekili Mehmet Demir ile birlikte parti il binasında İl Başkan Vekili Bahadır Kılıç´ın ev sahipliğinde basın toplantısı düzenledi.

SAĞLIK KAMPUSU GELİYOR

Toplantıda bir çok konudan bahseden Ramazan Can, Kırıkkale´ye yeni bir hastane kampusu yapacaklarını söyledi. Valilik binasının yanındaki eski hastane binalarının olduğu bölgenin yine hastane olarak düşünüldüğünü söyleyen Ramazan Can, ?Buraya büyük bir hastane kampusu yapmayı planlıyoruz. İhtisas´a gidemeyen bir çok kişinin sağlıklı ilgili işlerini şehir merkezindeki bu hastane kampusunde halletmelerini amaçlıyoruz? dedi. Can, bununla ilgili çalışmalara başladıklarını da söyledi.

OSB´YE DAĞALGAZ MÜJDESİ

Diğer konularda da açıklamalarda bulunan Ramazan Can şunları söyledi: ?Kırıkkale´de üç ayrı yerde OSB bulunuyor. Buraların en büyük sorunu doğalgazdı. Konuyu Maliye Bakanımız ile üç vekil görüştük. Buralara doğalgaz gelecek. Yatırım planına dahil ediliyor. OSB´lerin doğalgaz sorunu çözülecek ve üretimde maliyet azalacak. Doğalgaz olduğu için de bu bölgeler yatırımcı çekecek.

VİYADÜK YAPILACAK

KOP projesinde Kırıkkale yoktu. Yerel basında bununla ilgili haber çıkmıştı. Konuyla ilgilendik ve Kırıkkale projeye dahil edildi. Keçi ve Teke yetiştiriciliği konusunda artık Kırıkkale proje desteği alacak. Kırıkkale-Ankara arası iki çarpı üç şeride çıkıyor. Çalışma başlatıldı. Otoban ihalesi yapılıyor. Samsun´a kadar uzanan bir otoban olacak. Hızlı tren için Türkiye´nin en büyük viyadüğü Kırıkkale´de yapılacak.

MKE´YE DEV YATIRIM

Köy yollarını halledemedik. Köy yolları evladiyelik şekilde yapılacak. Havalar düzelince çalışma başlatılacak. Şehir içindeki tren kavşakları yapılacak. MKE´ye 220 milyon liralık dev bir yatırım söz konusu. Güzel bir çalışma olacak MKE için ve personel istihdamı da sağlanacak. Biz bütün bu çalışmaları üç vekil olarak bilikte, uyumlu biçimde yürütüyoruz.?



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false