Anahtar Kelimeler: Hayırlı bayramlar

Hayırlı bayramlar

Hayırlı bayramlar

Hayırlı bayramlar

 

Mutlu bayramlar diliyoruz

İslam Alemi bir Kurban Bayramını daha idrak ediyor olmanın mutluluğunu yaşıyor. Bayramla ilgili hazırlıklar tamamlandı. Bayram alışverişi yapıldı. Bayram mesajları da yayınlandı.

HAZIRLIKLAR YAPILDI

Kırıkkale Kurban Bayramına hazırlanıyor. Bayramla ilgili alışveriş yapıldı. Önlemler alındı. Çarşı ve Pazar hareketlendi. Bayram mesajları yayınlandı. Herkesi bayram telaşı sardı. Bayram namazı saat 07:04´de kılınacak. Camiler bayram için hazırlandı. Mezarlıklara bakım yapıldı. Mezarlık ziyaretleri dünden itibaren başlamış durumda. Her yeri bayram telaşı sardı.

ÖNLEMLER ALINDI

Bayramda ilk gün kurban kesimleri olacak. Daha sonra ise ziyaretler yapılacak. Bayram ziyaretleri dolayısıyla trafik yoğunluğu için gerekli tedbirler de alındı. Trafik ekipleri görev başında olacaklar. Valilik´te ilk gün, Belediye ve partilerle sendikalarda ikinci gün bayramlaşma programları olacak. Bayram dolayısıyla bir çok kurumda nöbetçi ekipler görev yapacak. Haber sitesi olarak tüm Kırıkkale´nin, memleketimiz, milletimiz, devletimizin bayramını tebrik ediyoruz. 



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli