Anahtar Kelimeler: Hayrat yardım kampanyası

Hayrat´tan yardım kampanyası

Hayrat´tan yardım kampanyası

Hayrat´tan yardım kampanyası

Yardımda bulundular

Kırıkkale Hayrat İnsani Yardım Derneği yarın kahraman Türk Askerinin girdiği bölgelere evsiz, yurtsuz, ağır kış şartları altında hayatını devam ettirmeye çalışan vatandaşlara yardım kampanyası başlatacak.

DUYARLI OLUNACAK

Kırıkkale Hayrat İnsani Yardım Bölge Temsilcisi Tacettin Yılmaz yaptığı açıklamada, "olarak dünyadaki tüm mazlumlara ulaşmaya gayret etmiş olmamızla beraber Kırıkkale´de bulunan ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaşmaya devam ediyoruz. Hayırseverlerimizin yapmış oldukları yardımları mahallelerimizin muhtarları ile beraber ihtiyaç sahiplerini tespit ederek ayni ve nakdi yardımları dağıtmaya devam ediyoruz. Her sene yapmaya gayret ettiğimiz ve bu yıl içerisinde de duyarlı Kırıkkaleli kardeşlerimizin vesilesi ile  Suriye Halepe gıda, giysi, battaniye, kömür vs. oluşan 5 tır göndermiş idik. 25 Kasım 2017 Cumartesi günü Allah nasip ederse kahraman ordumuzun girdiği bölgelere evsiz, yurtsuz, ağır kış şartları altında hayatını devam ettirmeye çalışan kardeşlerimize yardım kampanyası başlatacağız.´´

OFİSİMİZE BEKLİYORUZ

"Ölüm sessizliğinin hakim olduğu şehir İdlib günlerdir bombardıman altında, yaşam mücadelesi veren kardeşlerimize başlatacağımız yardım kampanyasını Yenidoğan Mah. 604. Sok. No:16/C (Hüseyin Kahya Parkı Üst Sokak Açık Otopark Karşısı)-Kırıkkale (İletişim:0505 003 17 01) adresteki ofisimizde aynı yardım olarak özellikle; gıda(prinç, makarna, mercimek vs.), un, battaniye, çocuk bezi, mama, kışlık kaban, çorap, sünger yatak, bay, bayan ve çocuk kıyafetlerini ve nakdi yardımı kabul edeceğiz. 25 Kasım 2017 Cumartesi günü başlayacak olan yardım kampanyamız Memur-Sen, Kırıkkale Sosyal Yardımlaşma Derneği, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor Bakanlığı Gençlik Merkezi ortak protokolü ile 10 Ocak 2017´e kadar devam edecektir. Hayra gönül vermiş tüm duyarlı Kırıkkaleli hemşerilerimizi yardım faaliyetinde gücünün  yettiği kadarı ile ofisimize beklemekteyiz.´´dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli