Anahtar Kelimeler: Hedef ziyaretçi

Hedef 50 bin ziyaretçi

Hedef 50 bin ziyaretçi

Hedef 50 bin ziyaretçi

TSO fuara hazırlanıyor

Kırıkkale´de 2.Tarım Fuarı için geri sayım başladı. 4 Mayıs´ta kapılarını ziyaretçilere açacak olan Kırıkkale Tarım Fuarı 2017, 7 Mayıs tarihine kadar açık kalacak.  TSO Başkanı Ahmet Varlı ?Türk tarım sektörünün gururu, şehrimizin beklenen buluşması Kırıkkale tarım fuarına herkesi davet ediyoruz? ifadesini kullandı.

42 BİR ZİYARETÇİ KABUL ETMİŞTİ

KIRIKKALE TARIM 2017  2. Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı, kuruluşumuz ART FUAR ORG. tarafından Kırıkkale Ticaret Ve Sanayi Odası Birliği işbirliği ile T.C. Kırıkkale  Valiliği, Kırıkkale Belediyesi,  Kırıkkale İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Kırıkkale Ticaret Borsası, Kırıkkale Ziraat Odası, Kırıkkale İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Kırıkkale İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği, Kırıkkale Kırmızı Et Üreticileri Birliği  ve KOSGEB´in değerli destekleri alınarak 04 ? 07 Mayıs 2017 tarihleri arasında Kırıkkale Cumartesi Pazar Alanında gerçekleştirilecek. Geçtiğimiz yıl birincisi düzenlenen fuar hakkında açıklamalarda bulunan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı ?2016 yılında,  75  firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile  Kırıkkale Cumartesi Pazar Alanın da düzenlenen ve konusunda bölgenin en büyük ve en önemli buluşması olan Kırıkkale Tarım Fuarı, 42.000  ziyaretçiyi Kırıkkale Tarım Fuarında  bir araya getirdi? diye konuştu.

VARLI BİLGİ VERDİ

Türk tarım sektörünün gövde gösterisi Kırıkkale´de olacağını savunan TSO Başkanı Varlı ?Tarımsal mekanizasyon anlamında tüm teknolojik yeniliklerin görücüye çıkacağı Fuar süresince, traktörden biçerdöverlere, tarımsal mekanizasyon lansmanlarına ev sahipliği yapılacaktır. Yurtiçinden ziraat odalarımız, tarım il ve ilçe müdürlüklerimiz, Kooperatiflerimiz ve Panko birlik destek ve işbirlikleri ile  gerçekleştirilen heyet organizasyonları ile  Kırıkkale, üretici ve çiftçilerimizin buluşma noktası olacaktır. Kırıkkale Tarım Fuarı sadece bizlerin değil şehrimizin de en önemli etkinliklerinden biri haline gelmiştir.

HEDEF 50 BİN ZİYARETÇİ

Şehrimizin sosyo  - ekonomik hayatına büyük katkıları olan Fuarımız ile bu yılda fuar haftasında tüm otellerimizin ,alışveriş merkezlerimizin ve restoranlarımızın Kırıkkale Tarım Fuar için extra bir hazırlık yaptıklarını görüyoruz.  Kırıkkale , Tarım Fuarı vesilesi ile ilimize gelen  ziyaretçileri 4 gün boyunca en iyi şekilde ağırlayacaktır. Türk tarım sektörünün gururu ve şehrin beklenen buluşması olan Kırıkkale Tarım Fuarı ile 2017 yılında 50.000´nin üzerinde ziyaretçiye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Kırıkkale Tarım Fuarı, 04 ? 05 ? 06 Mayıs  2017 tarihleri arasında 10.00 - 17.00.  07 Mayıs 2017 günü ise 10.00-14.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecektir? dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli