Anahtar Kelimeler: Hedef

Hedef, 71 bin oy

Hedef, 71 bin oy

Hedef, 71 bin oy

Yarar çok iddialı

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar, yapılan anketlerde partisinin bir adım önde olduğunu belirterek seçimlerde hedefin 71 bin oy almak olduğunu söyledi.

GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURDUK

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Teşkilatı proje tanıtım toplantısı öncesinde basın mensuplarıyla kahvaltıda buluşmuştu. MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar, İl Başkanı Erdal Baloğlu ve diğer teşkilat yöneticilerinin de katıldığı toplantıda hem gündem analizi yapıldı hem de seçim atmosferi değerlendirildi. Kırıkkale halkıyla bir gönül köprüsü kurduklarını ifade eden Milletvekili Halil Öztürk, ?Bizim bir sloganımız var. Kararım karar Kırıkkale´ye Serdar Yarar. Kırıkkale´ye 40 adet projemiz var. Bizim projelerimiz ana tema olarak 40 tane ama çok çok daha projemiz var. Üretken belediyecilik anlayışının ne olduğu konusunda sunum yapılacak. Milliyetçi Hareket Partisi´nin gönül köprüsünü nasıl kurduğunu sizlerle paylaşacağız? dedi.

5 YIL ÖNCE OLUŞTURDUK

İl Başkanı Erdal Baloğlu, ?Proje tanıtım toplantısı öncesinde basın mensuplarımızla bir araya gelelim istedik. Bu 19 Kasım´da aday olup hazırladığımız bir şey değil. Bu bizim temelini 5 yıl önce oluşturduğumuz bundan 5 ay önce güncellediğimiz ve sizlerin huzurlarına çıkabilecek hale getirdiğimiz çok güzel bir şekilde tespit ettiğimiz projelerimiz. 40 ana başlıkta topladığımız projelerimizi sizler paylaşacağız? dedi.

71 BİN GİBİ BİR OY HEDEFLİYORUZ

Toplantıda Kırıkkalelilik esasına dayanan bir seçim propagandası yürüttüklerini ifade eden Başkan Adayı Serdar Yarar ise, her kesimin oyuna talip olduklarını söyledi. Kırıkkale´de yapılan anket çalışmalarından oldukça iyi geri dönüşler alındığını da sözlerine ekleyen Yarar, 140 bin seçmeni olan il merkezinden yaklaşık 71 bin gibi bir oy almayı hedeflediklerini söyledi.



  • Salı 24.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.6 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli