Anahtar Kelimeler: Hem Köylü hem Kentli

Hem Köylü hem Kentli

Hem Köylü hem Kentli

Hem Köylü hem Kentli Tam bir Kırıkkaleli MHP Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Avukat Halil Öztürk, köyde köylü kentte kentli profili ile dikkat çekiyor ve tam bir Kırıkkaleli görüntüsü veriyor. Kırıkkaleli profili MHP Disipl

 

Tam bir Kırıkkaleli

MHP Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Avukat Halil Öztürk, köyde köylü kentte kentli profili ile dikkat çekiyor ve tam bir Kırıkkaleli görüntüsü veriyor.

Kırıkkaleli profili

MHP Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Avukat Halil Öztürk, hafta sonu yine Kırıkkale'de seçim çalışmalarını sürdürdü. Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ile birlikte seçim gezilerini yapan Öztürk, hem şehirde ve hem de köylerde esnaflar, vatandaşlar ve köylülerle bir araya geldi. Mütevazi yapısı ile dikkat çeken Öztürk, gezileri sırasında çocukla çocuk oluyor, büyükle büyük. Bazen bir esnafla, bazen bir pazarcı ile sohbet eden Öztürk, tam bir Kırıkkaleli profili çiziyor.

Herkesle ilgileniyor

Her kesime ayrı bir ilgi gösteren Öztürk herkesi kucaklayan bir görüntü veriyor. Büyük küçük kimseyi ayırt etmeyen Öztürk, objektiflere bazen bir köylü ile ziraat sohbeti yaparken, bazen bir pazarcı ile meyve-sebze fiyatlarını konuşurken, bazen bir esnafla hayat pahalılığı üzerine konuşurken, bazen de bir öğrenci ile eğitimin durumunu değerlendirirken görüntü veriyor. Çocuklarla da görüntülenen Öztürk, onlarla da ilgilenmeyi ihmal etmiyor.

Sıkıntılarını anlatıyorlar

Gittiği her yerde hem kendisine ve hem de MHP'ye büyük ilgi olduğunu gözlemleyen Öztürk, Kırıkkale´de MHP iktidarı için köy, kent ziyaretlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Kırıkkale MHP iktidarına susamış. Teşekkürler hemşehrilerim” dedi. Milletin AKP iktidarından artık bıktığı gözlenirken, Öztürk'e geçim sıkıntısı, ekonomik zorluklar, piyasalardaki olumsuzluklardan dert yandılar.

Sorunlar MHP ile bitecek

AKP'nin siyaseti kendilerine yönelik olarak şahsileştirmeye başladığına da dikkat çeken bir çok kişi, siyasetin artık millet ve memleket için değil, varsa yoksa AKP iktidarı ve onların yandaşları için yapıldığını söylediler. Milletin sıkıntılarını ve anlattıklarını dinleyen Öztürk, Hiç kuşkunuz olmasın 7 Haziran'dan sonra bütün bu sorunlar MHP iktidarı ile çözüme kavuşacak” diye konuştu.

Sorunları not aldı

Sürekli Kırıkkale'de olan Öztürk, geride bıraktığımız birkaç gün içinde yine esnaflar, öğrenciler, çiftçiler ve köylülerle görüşmeler yaptı. İl merkezi, ilçeler, beldeler ve köylerde ziyaretler yapan Öztürk, gittiği yerlerde herkesin kendisine ilettiği talepleri ve sorunları not aldı. Öztürk, MHP iktidarı ile kendisine iletilen sorunları kısmet olursa Meclis'e taşıyacaklarını ve sorunların çözümü için elinden geleni yapacağını belirtti.

MHP'ye teşekkür

Yerel basın, internet haber siteleri ve sosyal medya aracılığıyla sürekli takip edilen ve haberleri, görüntüleri ve mesajları büyük ilgi ve dikkat çeken Öztürk, bu ilginin kendisini hem memnun ettiğini ve hem de onurlandırdığını söylüyor. MHP Genel Merkez üst yöneticisi de olan Öztürk, bir Kırıkkaleli olarak bulunduğu görevin Kırıkkale'ye verilen önemi gösterdiğine işaret ediyor. Bunun farkında olan Kırıkkaleliler de Öztürk'ü bu görevinden ötürü tebrik ediyor ve MHP'ye bunu sağladığı için teşekkür ediyor.



  • Salı 24.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.6 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli