Anahtar Kelimeler: birlikte hizmet zamanı

?Hep birlikte hizmet zamanı?

?Hep birlikte hizmet zamanı?

?Hep birlikte hizmet zamanı?

Vekiller brifing aldılar?

AK Parti Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir, Vali Ali Kolat ile bir araya geldiler. İlimizin sorunları hakkında Vali Kolat´tan birifing alan vekiller, problemlerin giderilmesi için güç birliği yaparak çalışmalar gerçekleştireceklerini söylediler.

MÜDÜRLERLE TOPLANTI YAPILDI

Her Cuma Kırıkkale´de vatandaşların sorunlarını dinleyen Kırıkkale Milletvekilleri vatandaşların taleplerini dinleyerek çözüm bulmalarının ardından ise geçtiğimiz gün kurum müdürlerinden çalışmaları hakkında bilgi aldılar.  Çalışmalar hakkında bilgi veren kurum müdürleri Kırıkkale için yapılması gereken çalışmaları da vekillere belirttiler.

TALEPLERİ DİNLEDİLER

Halk buluşmalarının dışında her zaman Kırıkkale´de kurum müdürleri ile bir araya geleceklerini belirten Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir kurumlarımızda ihtiyaçları talepleri müdürlerimizden dinleyip yapılması gereken işleri bakanlıklarımız ve gerekli yerlere iletip çözüm bulacaklarını belirttiler. Kırıkkale halkının her zaman en iyi hizmete layık olduğunu söyleyen vekiller seçim ardından çalışmalara başladıklarını ve Kırıkkale´nin bu dönem en iyi hizmeti alacağını söylediler.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu