?Hep birlikte Kırıkkale için çalışacağız?

?Hep birlikte Kırıkkale için çalışacağız?

?Hep birlikte Kırıkkale için çalışacağız?

Demir´e destek ziyareti

AK Parti milletvekili Adayı Mehmet Demir´e ziyaretler aralıksız devam ediyor. Ziyaretler kapsamında ise AK Parti Kurucularından ve Eski Milletvekili Kemal Albayrak ile Kırşehir Milletvekili Cafer Güneş Demir´i ziyaret ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

ZİYARETTE BULUNDULAR

Ak Parti Milletvekili Adayı Mehmet Demir´i Zafer Caddesi üzerinde açtığı seçim bürosuna ziyaretler devam ediyor ziyaretler kapsamında ise AK Parti Kurucularından ve Eski Milletvekili Kemal Albayrak ile Kırşehir Milletvekili Cafer Güneş Demir´i bürosunda ziyaret ederek çalışmalarında başarılar dilediler. Ziyarete konuşma yapan  Albayrak, ?Mehmet Demir Partinin kuruluşunda bulunan bir arkadaşımız memleketimiz ülkemiz için hayırlısı olsun Mehmet beyi mecliste görmek bizi mutlu eder Türkiye hassas bir noktadan geçiyor büyük devletlerin büyük düşmanları  da  oluyor.  Olaya kişisel bakmıyor memleketi seven biriyim memleketi milleti seven herkesle bir oluyoruz. 1 Kasım inşallah kavgasız bir seçim olur herkesi tebrik ediyorum? dedi. Güneş ise yaptığı konuşmada Demir´e başarılar diledi

DESTEK AÇIKLAMALARI

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Demir, ?Kemal beyle birlikte çalıştık Cafer Bey ise partimizden Kırşehir milletvekilliği yaptı çıkmış olduğumuz yolda destek duaları bizimle olacaktır.  Hep birlikte hizmet için çalışacağız. Kemal bey bizim ağabeyimiz birlikte çalıştık inşallah seçilirsek Kemal bey tekrar vekil oldum diye bilir. Cafer beyde bizim büyüğümüz oda bizi onurlandırdı? diye konuştu.



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli