Anahtar Kelimeler: kesim bizlere destek verdi

?Her kesim bizlere destek verdi?

?Her kesim bizlere destek verdi?

?Her kesim bizlere destek verdi?

 

Teşekkür yemeği verdi

AK Parti Milletvekili Abdullah Öztürk tarafından 1 Kasım seçimlerinde 3-0 sonucunun alınmasının ardından teşekkür yemeği verdi. Teşekkür yemeğine yoğun ilgi olurken Abdullah Öztürk birlik ve beraberlik mesajı vererek hep birlikte Kırıkkale için çalışacaklarını ifade etti.

ÖZTÜRK´TEN TEŞEKKÜR YEMEĞİ

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk tarafından teşekkür yemeği düzenlendi. Yoğun ilginin olduğu yemekte Milletvekili Abdullah Öztürk misafirleri kapıda karşıladı. Düzenlenen teşekkür yemeğinde konuşma yapan Milletvekili Öztürk, ?3 vekili çıkartmak için her kesim çalıştı.  Çok şükür ki 1 Kasım seçimlerinde 3-0 sonucunu elde ettik.  Her yerden fazla vekil çıkartarak Türkiye geneli 317 vekil çıkardık. Türkiye rahatladı her alanda hükümetimizin önemli çalışmaları var. Sizler bunlara inandığınız için bizlere destek verdiniz? diye konuştu.

BU OYU ALMAK KOLAY DEĞİL

105 bin oyla Kırıkkale´de tarih yazıldığını belirtin Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, ?Bu oy almak kolay değil. Her kesime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bayanlarımız destek verdi ve ulaşmadığımız yer kalmadı.  Bizde 3-0 yapmanın ardından Türkiye geneli olduğu gibi ilimizde de kutlama yaptık. Asıl seçim şimdi başladı siz partilerin başını dik tutmak için çalışma yapacağız, eksikleri tespit edeceğiz ve istekleri talepleri dinleyerek çalışacağız. Omuzlarımızda büyük yük var, biz dedi kodu değil iş yapacağız? dedi.

KIRIKKALE´YE HİZMET EDECEĞİZ

Öztürk, ?Birlik beraberliğimizi bozmadan çalışmalar yapacağız. Her kesim ile çalışmalar yapacağız 105 bin oydan ziyade Kırıkkale halkı tamamına hizmet etme mecburiyetimiz var. Biz Ak Partili olmaktan onur ve şeref duyuyorum lakin Kırıkkale halkının vekiliyim.  3-0´ın dışındaki sonuç bizi mutlu etmeyecekti sizlerin çalışması ile lafa söze bakmadan çalıştık ve 3-0 sonucunu aldık tüm Kırıkkale´ye hizmet edeceğiz.?



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli