Anahtar Kelimeler: öğretmen çiçektir

Her öğretmen bir çiçektir

Her öğretmen bir çiçektir

Her öğretmen bir çiçektir

Vali´yi ziyaret ettiler

Vali Ali Kolat 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin ile öğretmenleri makamında kabul etti.

BAŞARILAR DİLİYORUM

Kabulde, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilimizde çeşitli etkinlikler gerçekleştirileceğini ifade ederek, Vali Ali Kolat´ı programlarına davet etti. 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayan Vali Ali Kolat; ? Bütün insanlık olarak öğretmenlerimize çok şey borçluyuz. Öğretmenlerimiz olmasa, hayatımız çok eksik, düzensiz ve problemli olurdu. Ama öğretmenlerimiz, bütün insanlığın eğitilmesinde büyük katkı sağlıyorlar. Verilen bilgilerin ötesinde, terbiye anlamında da çok ciddi katkıları var. Bir milletin oluşumunda öğretmenlerimizin çok büyük rolü var. Atatürk bunu bildiği içinde ?Öğretmenler, Cumhuriyet sizin eseriniz olacaktır.? demiştir. Dolayısıyla bizlerde öğretmenlerimizi son derece önemsiyoruz. İlimize yeni tayin olan öğretmenlerimize başarılar diliyorum? dedi.

SOHBET ETTİ

İlimizde öğretmen yönünden de ciddi bir açığımız yok. Son yıllarda yapılan atamalarla, öğretmen açığımız kapandı. Bundan sonra eğitim ve öğretimi daha başarılı sürdürebilmek anlamında hepimiz üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz ve getirmeye devam edeceğiz. Vefat eden ve şehit olan öğretmenlerimizi saygı ve hürmetle anıyorum. Allah rahmet eylesin. Ben bu vesileyle, Öğretmenler Gününüzü kutluyorum? dedi. Daha sonra Vali Kolat, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin ve öğretmenler ile bir süre sohbet etti.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli