Anahtar Kelimeler: olacak

?Her şey İYİ olacak?

?Her şey İYİ olacak?

?Her şey İYİ olacak?

Altınışık tempoyu artırdı

İYİ Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Bülenrt Amtınışık 24 Haziran seçimleri için tempoyu artırdı. Altınışık hem ziyaretlerde bulunuyor ve hem de iftar programları gerçekleştiriyor.

MUHTARLARLA İFTAR

Önceki gün yine iftar porgramı düzenleyen Bülent Altınışık, iftarda yine muhtarları bir araya getirdi. Bu kez öğretmenevinde düzenlenen iftara katılım yine yüksekti. İftar programı konusunda bilgi veren Altınışık, ?Demokrasinin temel taşları olan muhtarlarımızla iftar yaptık. Katılımlarından dolayı mahalle muhtarlarımıza teşekkür ederiz? dedi.

EMEKLİLER ZİYARETİ

Hüseyin Kahya Parkı´nda emeklilerle de görüşen Altınışık, ?Emekliler parkını ziyaret ederek emeklilerimiz ve vatandaşlarımızla hasbihâl ettik. Emeklilerimizin sorunlarına çare olmak ve onlara daha iyi yaşam standatları sağlayabilmek için geliyoruz. Herşey İYİ olacak? dedi.

HİZMET İŞ ZİYARETİ

Hizmet İş Sendikası´nı ziyaret eden ve Başkan Celal Yünlü ile görüşen Altınışık, ?Kırıkkale Hizmet-İş Sendikasına yapmış olduğumuz ziyarette tarafımıza gösterilen ilgi ve alaka için sayın Başkan Celal Yünlü bey´e ve diğer sendika yetkililerine teşekkür ediyorum? dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli