Anahtar Kelimeler: yağmurda böyle

Her yağmurda böyle!

 Her yağmurda böyle!

Her yağmurda böyle!

Hep böyle mi olacak?

Kırıkkale´de önceki gün öğle saatlerinde etkili olan sağanak, yaşamı olumsuz şekilde etkiledi. Her yağmurda aynı şeylerin yaşanması vatandaşın tepkisini çekiyor.

YAĞMUR FELÇ ETTİ

Kırıkkale´de önceki gün öğle saatlerinde etkili olan sağanak, yaşamı olumsuz şekilde etkiledi. Aniden bastıran yağış nedeniyle vatandaşlar etrafa kaçışırken, ıslanan çocuklar ambulansta kurulandı. Öğle saatlerinde Kırıkkale kent merkezinde etkili olan ve yaklaşık yarım saat süren sağanak, hayatı felç etti. Cumhuriyet Halk Partisi´nin Cumhurbaşkanı AdayıMuharrem İnce´nin mitinigi için Cumhuriyet Meydanı´nda toplanan vatandaşlar aniden bastıran yağmur nedeniyle etrafa kaçıştı.

YAĞMURDA ISLANDILAR

Miting alanındaki vatandaşlar şiddetli yağıştan korunmak için Muharrem İnce pankartları açarak altına girdiler. Yağmurda ıslanan çok sayıda çocuk ise meydanda bulunan ambulansa alınarak sağlık ekipleri tarafından kurulandı. Bu arada kentin en işlek bölgelerinden olan Hürriyet Caddesi, Zafer Caddesi ve Fevzi Çakmak Caddesi´nde oluşan su birikintileri nedeniyle de trafikte aksamalar yaşandı.

ÇARŞAMBAYI SEL ALDI

Kırıkkale´de yine etkili olan sağanak yağış sel baskınlarının oluşmasına neden oldu. Bir çok esnafın dükkanı su basarken Çarşamba günleri kurulan Çarşamba pazarı sel sularından nasibini aldı. Pazar esnafının sebze ve meyveleri sular altında kaldı.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli