Anahtar Kelimeler: zaman yanınızdayız

?Her zaman yanınızdayız?

?Her zaman yanınızdayız?

?Her zaman yanınızdayız?

Engelliler için program

?3 Aralık Engelliler Günü´ münasebetiyle Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından program düzenlendi. Düzenlenen programda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zühtü Bozdemir engellilerin sadece bir gün değil her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

GÜNLERİNİ KUTLADILAR

Program çerçevesinde Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan ve İl Protokolü Özel Değirmenci Bakım Merkezini ziyaret etti. Vali Yardımcısı Özkan, Bakım Merkezinde kalan engelliler tarafından çiçeklerle karşılandı. Özkan kuruluşta kalan 68 engelliyi odalarında tek tek ziyaret ederek onlara çiçek ve çikolata ikram etti, engellilerimizin günlerini kutladı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zühtü Bozdemir, Özel Değirmenci Bakım Merkezi ve İl Müdürlüğü olarak engellilere yönelik hizmet alanlarından ve yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi. Daha sonra Vali Yardımcısı Özkan günün anlamına binaen konuşmasını yaptı ve tüm engellilerimizin gününü kutladı. Konuşmaların ardından engellilerin ortak yaşam alanlarında görme engelli Çoşkun Günay, bağlamasıyla müzik ziyafetinde bulundu.

SAZLI SÖZLÜ EĞLENCE

Engellilerimiz bağlama eşliğinde doyasıya eğlendiler. Engellilerimiz kendi yazdıkları şiir ve şarkılarla programa eşlik ettiler. Ayrıca kendi el emekleri ile yaptıkları ebru çalışmalarını Vali Yardımcısı Özkan´a ve il protokolüne hediye ettiler. İkram ve sohbetlerin ardından Bakım Merkezindeki program son buldu. Vali Yardımcımız Özkan ve il protokolünün ayrılmasının ardından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zühtü Bozdemir ve kurum çalışanları Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi ve Mevlüt Hiçyılmaz İşitme Engelliler Okulunu ziyaret etti. Daha sonra ikişer engelliye bakan ve evde bakım hizmetinden faydalanan 2 bakıcı evlerinde çeşitli hediyelerle ziyaret edildi.

TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

İl Müdürü Bozdemir tarafından onlara fedakârlıklarından dolayı teşekkür belgesi verildi. Ziyaretler sonrasında İl Müdürü Bozdemir ve kurum çalışanları tüm Engelliler ve Engelli Sivil Toplum Kuruluşları adına Kırıkkale Görme Engelliler Derneği ziyaret etti. Engelli vatandaşlarımızın günleri kutlandı. Ziyaret sonrasında programa son verildi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false