Anahtar Kelimeler: Herkes yeniden aday

Herkes yeniden aday!

Herkes yeniden aday!

Herkes yeniden aday!

Yerel seçim hareketlendiriyor!

Erken genel seçimlerin ardından yerel seçimler de erkene alınıyor. Gelen bilgilere bakılırsa genel seçimlere aday adayı olan bir çok kişi yerel seçime de aday...

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Türkiye yeniden bir erken seçime gidiyor. Bu kez yerel seçimler erkene alınacak gibi görünüyor. Önümüzdeki yıl yapılması planlanan yerel seçimlerin Ekim sonu veya Kasım ayının başında yapılacağı ileri sürülüyor. Bununla ilgili partiler hazırlıklara başlamış durumda. Genel seçimlerde aday adayı olan hatta aday olan ve seçilemeyen bir çok ismin yerel seçimlerede de aday adayı olması bekleniyor. Seçimler dört parti arasında geçecek. MHP, AK Parti, CHP ve onlara genel seçimlerde katılan İyi Parti. Bu partiler seçimde çekişecek.

KİMLER ADAY OLABİLİR?

Bu dört partinin önemli isimleri de aday adayı olacakg ibi görünüyor. Aralarında Bülent Altınışık, Cemalettin Akdoğan, Mehmet Demir, Kemal Albayrak, Salim Bozdemir, Nuh Dağdelen, Mahir Yılmaz gibi önemli isimlerin yerel seçimlerde tekrar sahneye çıkması bekleniyor. Bu isimlere yenileri ve başkaları da muhtemelen katılacak. Genel seçimlerde aday olup kazanamayan veya aday adayı olup aday olamayan bir çok ismin de yerel seçimler için beklediği konuşuluyor.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli