Anahtar Kelimeler: “Her kesimin sesi olacağız”

Her kesimin sesi olacağız”

 Her kesimin sesi olacağız”

Her kesimin sesi olacağız”

Akdoğan emeklileri ziyaret etti

Ticaret Odası Eski Başkanı MHP Milletvekili aday adayı Cemalettin Akdoğan, ziyaretleri kapsamında Emekliler Cemiyeti Başkanı Basri Keskin ve yönetimini ziyaret etti. Akdoğan ziyarette yaptığı konuşmada, Her kesimin sesi olacağız” dedi.

Emekliye ayrılan fon çok az

Milletvekilliği seçildiği takdirde emeklinin sesi olacağız vurgusu yapan aday adayı Cemalettin Akdoğan, Türkiye sisteminde emekliye ayrılan fon çok az bulunuyor. Eski emekli ve yeni emekli olanlar arasında ücretlendirmede dağlar gibi uçurumlar var. Bunu bir sınırda tutmak gerekir. Bunun içinde emekliye kulak vermek gerekir. Milletvekili olduğum takdirde emeklinin sesi olmak için çalışacağım” dedi.

Birçoğu özürlü insanlar

Türkiye genelinde gelir adaletsizliği vurgusu yapan Akdoğan, Zengin çok zengin oluyor. Fakir ise gittikçe fakirleşiyor. Simit ve çayın 1 lira olduğu bir memlekette yaşıyoruz. Devlet sosyal yardımlar yapıyor. Fakat devlettin sosyal dengeyi iyi sağlaması gerekir. En önemlisi ise terazinin topuzunu bir tarafa kaçırmamak gerekir. Özürlülere göre de çalışma alanları oluşturulması gerekir. Ben belediye başkanlığı yaptığım süre içinde bu alanlar oluşturdum. Özürlünün çalışacağı yerler ayarladım. Benim zamanımda 15 çalışıp, 15 dinlenmesine rağmen en fazla maaşı gece bekçileri alıyordu. Bunların bir çoğu özürlü insanlardı” diye konuştu.

Değerlendirme yaparız

Cemalettin Akdoğan başkanlığı zamanında emekliye değer verildiğini gördüklerini açıklayan Emekliler Derneği Başkanı Basri Keskin ise Bizlere her zaman destek verdin. CHP hariç kimse bizle değerlendirmede bulunmuyor. Sizler ve MHP Genel merkezi bizlerle değerlendirme yaparsa bizlerde ona göre değerlendirme yaparız” şeklinde konuştu.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli