Herkesin başkanı olmaya talibiz

Herkesin başkanı olmaya talibiz

Herkesin başkanı olmaya talibiz

Yarar çok iddialı

31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdüren MHP Kırıkkale´de mahalle seçim büroları açılışlarına devam ediyor.

İNSANLARIN GÖNLÜNE GİRECEĞİZ

Bahçelievler seçim bürosu açılışında konuşan MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar, ?Biz belirli bir zümrenin belediye başkanı olmaya talip olmadık, biz bu şehirde yaşayan Balışeyh´linin de, Yozgatlının da, Kerşihirlinin de, Yahşihanlının da, Karekiçililinin de, Keskinlinin de belediye başkan adayıyım. Ben şehrimizde yaşayan 202 bin insanımızın gönlüne girmeye talibim? dedi.

ALAMADIĞIMIZ HİZMETLERİ ALMAK İÇİN

MHP yerel seçimler dolayısıyla Bahçelievler Mahallesi seçim bürosu açılışını gerçekleştirdi. Seçim bürosunun açılışına MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı, MHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Serdar Yarar, Ülkü Ocakları İl Başkanı Tolgahan Toraman, STK Başkanları, teşkilat mensupları ve çok sayıda mahalle sakini katıldı. Hava şartlarına rağmen 2 aydır bir mücadele içerisinde olduklarına vurgu yapan MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu ?Yağmurlu bir havada bu ilgi bizlerin çalışma azmini biraz daha artıracaktır.?

İNANIYORUZ, KAZANACAĞIZ

?Zafere giden yolda böyle yağmurlu havalar sadece bize rabbimin gönderdiği doğal olaylardır. Ama biz gecemizi gündüzümüze katacağız, her gün bir önceki günden daha fazla çalışacağız ve nasip olursa 31 Mart´ta Kırıkkale belediyesini Milliyetçi Hareket Partisinden belediye başkanıyla tanıştıracağız. Bunu niye söylüyorum, bende sizler gibi böyle mahallelerde büyümüş birisi olarak alamadığımız hizmetleri almak için. Kırıkkale´ye sırasıyla 1989 ve 1999 MHP´nin kaliteli kadrolarının verdikleri hizmetleri 2019 yılında da inşallah adayımız Serdar Yarar ile şahlandıracağız. Biz inanıyoruz, güveniyoruz. Sizlerde inanacaksınız ve güveneceksiniz, başarıya, hizmete aç olan memleketimizi 31 Mart´ta bu hasretini gidereceğiz inşallah? ifadesini kullandı.

BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk´te yaptığı konuşmasında ?Anlatmaya gerek yok, bu yağmurlu havada, bu soğukta, böyle tatil bir günde insanlarımız evinden çıkıp buraya gelmişse 31 Mart´ta tercihini kimden yana kullanacağının tercihini bugünden yaptıklarını ortaya koymaktadır. Ben şunu söylüyorum MHP olarak 31 Mart günü belediyenin burçlarına üç hilali dikeceğiz ve Kırıkkale hak ettiği hizmetleri 1 Nisan´dan itibaren almaya başlayacak. Biz çalışmalarımızı bu samimiyet, inanç ve kararlılık içerisinde yürütmeye gayret edeceğiz. Buradan samimiyetle şunu söylemek istiyorum, Kırıkkale´nin mahallelerinde yaptığımız anketler sonucunda MHP şuanda birinci parti konumunda. Bu kamuoyu araştırması şunu gösteriyor, biz MHP´nin inanmış neferleri, MHP´nin teşkilatı, ülkücüler, Türk Milliyetçileri 31 Mart´a inanıyor. Bu inanmışlığı ve bu doğrultuda yapılan çalışmanın sonucudur. Ama biz rehavete kapılmaksızın, 31 Mart akşamına kadar çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz. Belediye başkan adayımız Serdar Yarar´ı sizlere, sizleri de Allah´a emanet ediyorum? diye konuştu.

HİZMET ADALETSİZLİĞİNE SON VERİLECEK

68 gündür gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürdüklerine dikkat çeken MHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Serdar Yarar ise yaptığı konuşmasında ?Bu yağmurlu günde bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Öncelikle şunu söyleyeyim sizlerle birlikte 1 Nisan´da Belediyenin o makam kapısını yerinden sökeceğiz. Biz ilk önce Kırıkkalemize sahip çıkacağız. Yolumuza, ekmeğimize, taşımıza ve en önemlisi insanımıza sahip çıkacağız. Bunların 5 yıldır yönetemediği 3 bin 51 sokak, 28 Mahallenin tamamına eşit hizmeti getirmek için yola çıktık. Bahçelievler mahallesi benim doğduğum, büyüdüğüm ve bu yaşlara geldiğim bir mahalle. Mevcut belediye yönetimi ve ekibinin, bu mahalle ve tren hattının bu tarağında kalan bölgedeki hizmet adaletsizliğine biz inşallah göreve geldiğimizde son vereceğiz. Çünkü bu tarafta yer alan Bahçelievler, Yuva, Selim özer, Karşıyaka, Çullu, en az Zafer Caddesi kadar, bankalar caddesi kadar hizmeti hak etmiştir üvey evlat olmayacaktır. Biz göreve geldiğimiz yaptıkları ucube köprüyü düzelterek, imar adaletsizliğine son vererek göreve başlayacağız.

EKMEK FIRININI FAALİYETE GEÇİRECEĞİZ

Yarar konuşmasının devamında ?İnşallah ben inanıyorum ki, 31 Mart gecesi kibire bürünmüş, insanlar arasındaki adaletsizliğe sevk etmiş ve kimlik siyaseti yapan kişilere Bahçelievler den de cevabı vereceğiz. Şimdi diyorlarmış ki Serdar Yarar Belediye ekmek fabrikasını faaliyete geçirecekmiş, evet 15 yıl önce kapattıkları belediye ekmek fırınını faaliyete geçireceğiz ki her mahallemizde satış noktaları oluşturacağız. Burayı faaliyete geçirerek en az yüz tane kardeşimize iş imkanı tanıyacağız. Diyorlarmış ki Serdar Yarar belediye taş ve bordür fabrikası yapacakmış, evet yapacağız, 15 yıldır trilyonlarca para ödendi. Biz buna karşılık Çullu bölgesinde fabrika yapacağız ve belediyenin kaynaklarını verimli kullanacağız.?

OTOBÜSLERİMİZİ FAALİYETE GEÇİRECEĞİZ

Burada en az 120 tane işsizimize iş imkanı tanıyacağız. Diğer taraftan diyorlarmış ki Serdar Yarar Belediye otobüslerini faaliyete geçirecekmiş, 315 tane minibüsçüyü mağdur edecekmiş. Biz öyle bir şey demiyoruz, biz diyoruz ki 315 tane minibüsçü esnafımızla birlikte ana hatlarda sabah 06.00 ile gece 12.00 arasında halk otobüslerimizi faaliyete geçireceğiz ama minibüsçü esnafımızı da mağdur etmeyeceğiz. Biz akşam 7´den sonra kenar mahallelerimizde oturan hemşerileremizin ulaşımına engel oluyorsak hizmet vermiyoruz demektir. Bizim belediyeciliğimizde şehir parklarımızdan tutunda mahalle parklarımıza kadar gece 12.00´a kadar tüm hemşerilerimiz güven içerisinde dinlenme ve yürüme imkanı bulacak. Biz insanımıza, şehrimizde yaşayan 202 bin insanımıza sahip çıkacağız. Çünkü biz belirli bir zümrenin belediye başkanı olmaya talip olmadık, biz bu şehirde yaşayan Balışeyh´linin de, Yozgatlının da, Kerşihirlinin de, Yahşihanlının da, Karekiçililinin de, Keskinlinin de belediye başkan adayıyım, ben şehrimizde yaşayan 202 bin insanımızın gönlüne girmeye talibim? dedi.

 



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli