Anahtar Kelimeler: Herkesin oyuna talibiz

?Herkesin oyuna talibiz?

?Herkesin oyuna talibiz?

?Herkesin oyuna talibiz?

Akyürek´ten ilk mesaj!

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, aralarında Kırıkkale´nin de bulunduğu 31 il başkanının daha belli olduğunu açıkladı. İsmi il başkanlığına geçen Mimar Mustafa Akyürek İyi Parti´nin Kırıkkale İl Başkanı oldu. Yerel basına  ziyarette bulunan İl Başkanı Akyürek, ?İyi Parti hedefi olan bir Türkiye partisidir. Biz herkesin oyuna talibiz? diye konuştu.

50 AYRI GRUP MÜRACAAT ETTİ

İYİ Parti Genel Merkezi tarafından aralarında Kırıkkale´nin de bulunduğu toplam 31 ile Kurucu İl Başkanı görevlendirmesini yaptı. Böylece İYİ Parti Genel Merkezi tarafından daha önce görevlendirilen 6 il başkanıyla birlikte görevlendirilen toplam Kurucu İl Başkanı sayısı 37´ye yükselmiş oldu. Kırıkkale İl Başkanlığı için 50 ayrı grubun müracaat ettiği Kırıkkale İYİ Parti İl Başkanlığına Kırıkkale doğumlu Mimar Mustafa Akyürek atandı. İYİ Parti Kırıkkale Kurucu İl Başkanı olan Akyürek´in yönetim oluşturma çalışmalarına başladığı ve kısa zamanda kurucu İl Yönetim Kurulunu açıklayacağı öğrenildi.

BÜYÜK İŞLER BAŞARACAĞIZ

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığına atanan Kurucu İl Başkanı Mustafa Akyürek yerel basına nezaket ziyaretinde bulundu. Gazetecilerle görüşen İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Akyürek ilk açıklamasını da yaptı ve ?Bu biraz da nasip işi. Bize bu görevi layık gören Genel Merkez Yöneticilerimize teşekkür ediyorum. İYİ Parti hedefi olan bir parti. Bu hedefe ulaşmak için çok çalışmamız gerekiyor. Biz Türkiye partisiyiz ve herkesin oyana talibiz. Kısa zaman içerisinde toplumda karşılığı olan bir yönetim oluşturarak Kırıkkale´de çok büyük işler başaracağımıza inanıyorum? ifadesini kullandı.

ATAMALARI AYDIN AÇIKLADI

Ataması yapılan İl Başkanlarının isimlerini açıklayan İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, teşkilatlanma çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. Aydın, bu kapsamda aralarında Samsun, Hatay, Kahramanmaraş, Sakarya ve Samsun gibi büyükşehir illerinin de bulunduğu 31 ilde il başkanının belirlendiğini belirttiği açıklamasında, şu ifadelere yer verdi. "Böylece İYİ Parti Genel Merkezi tarafından daha önce görevlendirilen toplam kurucu il başkanı sayısı bugün itibariyle 37´e yükselmiştir. Titiz araştırma ve istişareler sonucu belirlenen ve işlemleri tamamlanan kurucu il başkanlarının görevlendirmelerine, bütün illerde teşkilatlanma hedefi doğrultusunda peyder pey devam edilecektir? dedi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false