Anahtar Kelimeler: Herkesle ilgilendi

Herkesle tek tek ilgilendi

Herkesle tek tek ilgilendi

Herkesle tek tek ilgilendi

Yemekli toplantıda buluştular

 

AK Parti Teşkilatı, gündün gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısının ardından akşam da yemekli toplantıda bir araya geldi ve gündüz yaşanan coşkuyu adeta kutladı.

 

TOPLANTIDA BULUŞTULAR

AK Parti Kırıkkale Teşkilatı seçim startını Cumartesi günü yapılan aday tanıtım töreni ile vermiş oldu. Kültür Merkezi´nde gerçekleştirilen törende aday tanıtımı yapıldı. Törene geniş katılım oldu. Akşam ise tüm adaylar ve eski/yeni parti teşkilatı mensuplarının katılımı ile yemekli bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya ev sahipliği yapan İl Başkanı Nuh Dağdelen herkesi kapıda karşıladı, masaları tek tek dolaşarak katılımlarından dolayı teşekkür etti.

 

TAMAM İNŞALLAH

AK Parti Teşkilatı gündüz gerçekleştirilen çok geniş katılım kitlesinin olduğu aday tanıtım törenini akşam gerçekleştirilen yemekli toplantı ile adeta kutladı. Toplantı konusunda açıklamada bulunan İl Başkanı Nuh Dağdelen, ?Bugün büyük bir coşku ve katılımla ile gerçekleştirdiğimiz Aday Tanıtım programımızın ardından yerel seçim öncesi aday ve aday adayları buluşmamızda birlik ve beraberliğimizi bir kez daha perçinledik. Tamam inşallah? dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli