Anahtar Kelimeler: Hizmet için adayım

?Hizmet için adayım?

?Hizmet için adayım?

?Hizmet için adayım?

Uluyurt adaylığını ilan etti

Yahşihan Belediye Başkanvekili Osman Uluyurt, 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti´den aday adaylığını açıkladı. Yenişehir esnafı, Osman  Uluyurt´a destek anlamında yemek verdi.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale´de de yapılacak olan 2019 yerel  seçimleri kapsamında hareketlenmeler başladı. Yahşihan Belediyesi´nde uzun  yıllar Başkanvekilliği görevinde bulunan Osman Uluyurt, Yahşihan Belediye  Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Yenişehir esnafı, Yahşihan Belediye  Başkan Aday Adayı Osman Uluyurt´a destek amaçlı birlik ve beraberlik içerisinde  yemek verdi.

DENEYİMLİ VE TECRÜBELİ

Yemeğe katılan esnaflar, ?Osman Başkan´ın deneyimli, tecrübeli, yıllardır  belediye içerisinde hizmet veren bir arkadaşımızın belediye başkanı aday adayı  olması bizleri sevindirdi. Bu anlamda desteğimizi belirtmek, onun yanında  olduğumuzu ifade etmek maksadıyla Osman Başkan´a yemek tertip etmiş  bulunmaktayız. Kendisine bu yolda başarılar diliyoruz? ifadesinde bulundular.

GEREKEN GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ

Yenişehir esnafı tarafından verilen destek yemeğinde konuşma yapan Yahşihan  Belediye Başkan Aday Adayı Osman Uluyurt, ?Amacımız tüm kesime Yahşihan´a hizmet  etmek. Sizlerin bugün bana bu desteği birlikteliği, bu gücü vermeniz beni çok  mutlu etti. Allah nasip eder, aday olup seçildiğimiz takdirde sizlerin  sorunlarını çözmek, yapılacak hizmetleri en üst seviyede yapacağımı belirtmek  isterim? dedi.

ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ

Yahşihan´a ve bütün kesime hizmet etmek için aday adayı olduğunu ifade eden  Uluyurt, ?Aday gösterilip ve seçim sonucunda başkanlığa gelirsem, birlik ve  beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sergilemeye devam edeceğiz. Üniversite  öğrencilerimize, ilçe halkımıza, esnaflarımıza ve ilçemizde bulunan her kesime  hizmet için gece gündüz demeden çalışma sergileyeceğiz? şeklinde konuştu.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false