Anahtar Kelimeler: Hukukçu adayları buluştu

Hukukçu adayları buluştu

Hukukçu adayları buluştu

Hukukçu adayları buluştu

Bir araya geldiler

Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi´nde öğretim gören öğrenciler, Yahşihan ilçesi Yenişehir semtinde bulunan bir kahvede, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ve Baro Başkanı Avukat Erol Çakır ile bir araya geldiler.

TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Kırıkkale Üniversitesi Genç Hukukçular Topluluğu tarafından düzenlenen kokteylde, Baro Başkanı Avukat Erol Çakır ve Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Yahşihan Yenişehir Mahallesi Yurtkur Caddesi´nde bulunan bir kahvede yapılan kokteyl programına katılan öğrenciler, birlikte olmanın mutluluğunu yaşadılar. Belediye Başkanı Ahmet Sungur konuşmasında, ?Hukukçu kardeşlerimize teşekkür ediyoruz.

DEVAM EDECEĞİZ

Vatanımıza ve milletimize yararlı bir hukukçu olmalarını ve adaleti sağlama konusunda hiç tereddüt etmeden Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin anayasasına uyarak ve doğruyu araştırarak çalışmalarını sürdürmelerini temenni ediyoruz ve kendilerine güveniyoruz. Genç hukukçularımıza eğitim ve öğretim hayatlarında başarılar diliyorum. Her zaman, her koşulda sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz? dedi.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false