Anahtar Kelimeler: Hukuki süreç devam ediyor

?Hukuki süreç devam ediyor?

?Hukuki süreç devam ediyor?

?Hukuki süreç devam ediyor?

Kırgaz Müdürü bilgi verdi

Kurtuluş Mahallesi 738. Sokak´ta 4 katlı bir binada doğalgaz sıkışmasından dolayı meydana gelen patlamayla ilgili KIRGAZ Müdürü Fatih Güven açıklamalarda bulundu. Güven, hukuki sürecin devam ettiğini, KIRGAZ olarak ailelerin mağdur olmaması noktasında ellerinden gelen çalışmayı sergilediklerini ifade etti.

12 AYLIK KİRA BEDELİ YATIRILDI

1 kişinin hayatını kaybettiği 9 kişinin de yaralandığı Kurtuluş Mahallesi 738. Sokak´ta 4 katlı bir binada doğalgaz sıkışmasından dolayı meydana gelen patlamayla ilgili KIRGAZ Müdürü Fatih Güven açıklamalarda bulundu. Güven, ailelerin maddi manevi hak kayıplarının giderilmesi noktasında gerekli çalışmaların yapıldığını söyledi. Anlaşma kapsamında hukuki sürecin devam ettiğini belirten Güven, ?Mağdur olan ailelerimiz için 12 aylık kira bedeli yatırıldı? dedi.

ÇEŞİTLİ YARDIMLAR YAPILDI

KIRGAZ olarak mağdur ailelerle anlaşma yolunda çeşitli seçenekler sunduklarını vurgulayan Müdür Güven, ?Kırıkkale Valiliği´nin bizlere sunduğu listeye göre her ailemize 45 bin-65 bin TL arasında eşya hasar kayıp parası, hasar gören araçları değeri üzerinde almayı, binayı yeniden istedikleri firmaya vermek şartıyla yeniden yaptırmayı, kalacakları yerlerle ilgili 12 aylık olmak üzere aylık bin TL kira yardımı yapmak istedik. Bu görüşmemiz olumlu şekilde sonuçlanmadı. Bizler ailelerimizin vicdanen ve kurum olarak her zaman yanındayız. Şu anda hukuki süreç devam ediyor? şeklinde konuştu.



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli