?Hukukun üstünlüğü tartışılamaz?

?Hukukun üstünlüğü tartışılamaz?

?Hukukun üstünlüğü tartışılamaz?

Baro´ya ziyaret

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Kırıkkale Barosunu ve Başsavcılığı ziyaret etti. Baro Başkanı Erol Çakır ve Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Tüten ile bir araya gelen İl Başkanı Akçay Hukukun Üstünlüğü ve tarafsız olmasındaki gerekliliğin 15 Temmuz sürecinde daha iyi anlaşıldığını ifade etti.

STK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Bir süredir sivil toplum kuruluşlarına aralıksız ziyaretler gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ziyaretlerine adliyede devam etti. Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç, Siyasi Hukuk İşleri Başkanı Bahadır Kılıç, Seçim İşleri Başkanı Anıl Böke, İl Sekreteri Engin Pehlivanlı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Hüseyin Ceylan, il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği ziyaretlerde AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay Baro Başkanı Erol Çakır ve Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Tüten ile bir araya geldi. Siyasetinn toplumun bütün kesimlerine hizmet makamı olduğunu ifade eden Akçay, ?Biz siyasiler olarak toplumumuzun bütün kesimlerine hizmet etmek ve vatandaşların sorunlarına çöüzm bulabilmek için varız. Siyaset millete hizmet etme makamıdır? dedi.

HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜ

Hukukun üstünlüğü ve tarafsız olmasındaki gerekliliğin 15 Temmuz sürecinde bir kez daha anlaşıldığını ifade eden AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ?17/25 aralık sürecinden sonra başlayan FETÖ ile mücadele 15 Temmuz sürecinin ardından daha farklı bir boyut kazandı. Bu süreçte en büyük görev adli makamlarımıza düşmektedir. AK Parti iktidarları döneminde geride kalan 15 yıllık süre içerisinde Türkiye önemli atılımlar gerçekleştirse de 15 Temmuz sürecinin ardından başlayan hukuk sürecinde hukukun üstünlüğünün devletin temel dinamiklerinden birisi olduğu anlaşılmıştır. Gözü pek avukatlarımız ile vatanına ve milletine bağlı hakim ve savcılarımızla ülkemizde nizam sağlanmaktadır. Bizlerde bu süreçte her zaman olduğu gibi üzerimize düşeni yapmaya hazırız? dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false