Anahtar Kelimeler: Hükümet gerekeni yapsın

?Hükümet gerekeni yapsın?

?Hükümet gerekeni yapsın?

?Hükümet gerekeni yapsın?

Gençler Uyar´ı ziyaret etti 

Bahşılı gençler ellerinden Türk Bayrakları ile belediye Başkanı İbrahim Uyar´ı makamında ziyaret ettiler. Gençler terör olaylarının sona ermesi için hükümetin yapacağı her çalışmaya destek ereceklerini söylediler

ZİYARET ETTİLER

Iğdır´ın Dilucu sınır kapısına görevli polis memurlarını götüren servis minibüsüne düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan Bekir Ferhat Kaya ve Nebi Gündoğan´ın acısını yüreklerinde hisseden Bahşılı gençler ellerinde bayraklarla Bahşılı sokaklarında yürüdükten sonra Belediye Başkanı İbrahim Uyar´ı makamında ziyaret ettiler.

ANALAR AĞLAMASIN

Vatan için canlarımızı feda etmeye  hazır olduklarını belirten gençler son günlerde artan terör olayları ve verilen şehitlerden dolayı rahatsız olduklarını belirttiler. Gençler hükümetin terör konusunda yapacağı her çalışmaya destek vereceklerini belirterek ?Hükümet bir an önce gerekli önlemleri alsın. Daha kaç şehit vereceğiz. Artık analarımızın gözyaşları sel olup akmasın. Babalarımızın evlat hasreti ile yanmasın. Eşler boynu bükük ve çocuklar yetim kalmasın. Hükümetimizin yapacağı çalışmaya gerene desteği vermeye hazırız? ifadelerini kullandılar.

İÇİMİZ YANIYOR

Bahşılı  Belediye Başkanı İbrahim Uyar´da gençlere terörün yılların bir sorunu olduğunu bu sorunun çözümü için AK Parti Hükümetlerini ellerinden geleni yaptığını ancak terör örgütünün ve malum siyasi partinin bunu provoke etmek ve birliğimiz bozmak için uğraş verdiğini belirtti. Uyar, ?Sizleri çok iyi anlıyorum. İnsanın içi yanıyor. Son olarak ilimize gelen iki şehit cenazesi acılarımıza tuz bastı. Bir ay içinde altıncı şehidimizi uğurladık. Kolay değil. Allah cennetlerini mekan eylesin. Bir evlat kolay yetişmiyor. Ne zorluklara  yetişiyor.  Ancak vatan hainleri kahpece askerlerimize polislerimizi hedef alıyor.Şimdi yapmamız gereken sakin olmak. Provokasyonlara gelmek. Elbette Hükümetimiz ve devlet büyüklerimizin bu konuda yapacakları vardır? ifadesini kullandı.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false