Anahtar Kelimeler: Hükümetin politikası doğru

?Hükümetin politikası doğru?

?Hükümetin politikası doğru?

?Hükümetin politikası doğru?

?Emperyalistler Alevi-Sünni

çatışması çıkarmak istiyor?

?Ülkede iç savaş istiyorlar!?

Bolu F Tipi Cezaevinde kalmakta olan Ünlü Kabadayı Alattin Çakıcı, Reina saldırısının ardından önemli açıklamalarda bulunarak emperyalist şer odaklarının Türkiye´de Alevi-Sunni çatışması çıkarmak istediğini belirtti ve şu anda Türkiye´nin Ruslarla izlediği politikanın doğru olduğunu belirtti ve buna herkesin destek olmasını istedi.

ÇAKICI´AN ÖNEMLİ AIKLAMALAR

Çakıcı, ?Türkiye Cumhuriyeti ve Dünya kamuoyuna saygılarımla? diye başlayan açıklamasında şunları söyledi: ?ABD ve AB´yi yöneten üst aklın Kuzey Afrika´dan başlayarak Güney Batı Asya´ya kadar İslam coğrafyasında İslamın her yaşandığı Srilanka´da, Hindistan´da, Afganistan´da, İran, Iran ve Suriye´yi, bazen Endonezya takım adalarında ya etnik kimliği ya da Sünni-Şii müminlerin arasına fitne sokarak kendilerine bağlı ve kendilerinin yönlendirdiği dünyayı kaosa çeviren İslam adı altında bu kaleme aldığım ülkeleri 35 yıldır kaosa çevirip Amerikalılara Amerikalılara uşaklık yapan, onların direkt emrinde olan bu tip kullandıkları terörist örgütlerin önüne Allah katında doğru yol olan İslam´ı ekleyerek dünyaya bir İslamofobi yayarak dünyayı küçük ulus devletlere, küçük İslam devletçikleri oluşturmak kaydıyla 1050´da başlayan çapulcu Haçlı seferleri önce Bizansı işgal edip 50 yıl hükmederek Selçukluyla ve Osmanlıyla devam eden Haçlı savaşları bugün İslam dünyasında Müslüman kimliğiyle kurduğu terör örgütleri ve bölü örgütlerle coğrafyamızı ve ülkemizi ve İslam dünyasını kaosa çeviren milyonlarca yurtlarından eden, çoluk çocuğu öldürten bu tip örgütleri kullanarak coğrafyamıza ve İslam dünyasının son kalesi olan Aziz Devletimizi parçalamak en büyük idealleridir.

ALEVİLER ÜZERİNDE OYUNLAR

15 Temmuz darbe girişiminde hezimete uğrayan batılı üst akıl PKK, Fetöcüleri, Işid´i 15 Temmuz´dan sonra kullandığı son gelişen terör olaylarından anlaşılmaktadır. Sözde sosyalist olup batıya emperyalizme karşı yıllardır bu söylemlerin içinde olan DHKC, CİA´nın kullandığı bir paravan örgüttür. Ülkemizde korku, panik ve kaos yaratmak isteyen bu masa örgütlerin DHKC Alevi, Sünni çatışmasını provoke emek isteyeni çatışmasını provoke emek isteyen Işid´i kullanıp Türkiye´deki bir gece kulübüne yapılan şerefsizce baskını, eylemi gerçekleştiren güdümlü Amerikan timlerinin yetiştirdiği Doğu Türkistanlı bu hainin yaptığı bu eylemi Fetö sosyal medyada Alevi vatandaşlarımızı değişik biçimlerde sokağa dökmek isterken DHKP-C bilfiil halkı kahvelerde, İstanbul´un değişik yerlerinde, Türkiye´nin değişik yerlerinde bu adice saldırıyı kendisine baz alarak Türkiye üzerinde by-pass yapmak isteyen AB´nin direktifleriyle bu eylemler devam etmektedir.

İÇ SAVAŞ İSTİYORLAR

Belki kamuoyu bilmiyor, Türkiye´deki 79 milyon insanın 21 milyonu Türkmen Alevisidir. Özbe öz Türk oğlu Türktür. 1 milyon Zaza, 1 milyon da Kırmançi Alevisi vardır. Onlar da PKK ile hareket etmektedir. Ülkemizde yaşayan Alevisi-Sunnisi-Caferisi ile devletine bağlı olan Kürt kardeşlerimizin hiçbir sorunu yoktur. PKK, Işid, DHKP-C, PDY, CİA´nın Türk milletine düşman olan AB direktifleriyle hareket etmektedir. Türkiye´deki bazı provokatörler Türk düşmanı batılı ülkelerin sosyal medyalarında  provokatörlük yaparak Alevi ve Türkiye´deki laik kesime saldırı yaparak katlettiler diye kuzu postuna bürünmüş, yaşamanı kan ve gözyaşı üzerine kurmuş bu vampir piçleri ülkemizde iç savaş çıkarmak istiyorlar.

BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Türkiye´de HDP´nin dışındaki CHP ve MHP´nin bu süreçte AK Patinin yanında yer almaları ülkemiz için elzemdir. Üç partideki Alevi kökenli, devletine bağlı milletvekilleri bulunmaktadır. Bu hunharca baskında kaç tane Alevi kökenli vatandaşı katledildi ki bu tip tarz propaganda yapmaktadırlar. Devletin bekasına gönül vermiş, İslam´ı her fırkasında olan, bu topraklara gönülden bağlıdır. Ermeni terör örgütü PKK dışında her Kürt vatandaşımız devletine gönülden bağlıdır. Devletimizin her kurumunda görev almaktadırlar. Terör kaynaklı yüzlerce Kürt kökenli vatandaşlarımızın seve seve şehadete ulaştığını bu millet bilmektedir. Hayatını kaybeden Reina baskınındakilere Rabbimden rahmet diler, yaralılara acil şifalar dileği ile ailelerine de başsağlığı dilerim. Onların ve milletimizin başı sağ olsun.

KAN GÖLÜNE NEDEN ÇEVİRDİ?

O Doğu Türkistanlı terörist denen şerefsiz katilin arkasında Işid´i kuran ABD vardır. Dikkat ediniz, Çin´de tekstilcilik yapan, ABD´de ikamet eden Kadriye denen, bir zamanlar Türkiye´ye gelmek isteyen, ABD ajanı olan bu kadın da unutulmamalı. İnsanları katleden o piç, madem Sincan bölgesinde Çinliler Müslüman Uygurlara zulüm yapıyor diye dünyayı ayağa kaldırıyorlar, bu eylemi niye orada yapmadı da ülkemizi kan gölüne çevirdi.

BU DOĞRU POLİTİKADIR

Şu anda Devlet Başkanımızın, Hükümetimizin Ruslarla olan politikası en doğru politikadır. Din kardeşimiz olan İran´la da ilişkilerimiz son derece iyi bir düzeye gelmeli. Irak´la öyle olması gerekir. Çin´le de ekonomik ilişkilerimizin daha iyi bir düzeye gelmesi Devletimizin uluslar arası ilişkilerde 1946´dan beri bize dost görünüp sürekli bizi yalnız bırakıp, içişlerimize karışan batının dostluğundan daha elzemdir. 1550 Moskova Prensliğinden sonra Vatikan Ruslarla Osmanlı´yı sürekli savunmuştur. Bu süreç içinde Ruslarla Türk halkı iç içe geçerek, evlilikler yaparak bir akrabalık bağı da oluşmuştur. Dinlerimiz farklı olabilir Rusya Federasyonunun içinde 40 milyon Müslüman yaşıyor.

HER BERİN ASLİ GÖREVİDİR

Türki Cumhuriyetlerinde Ruslarla Türkler iç içe yaşamaktadırlar. Sayın Cumhurbaşkanımızın, Başbakan ve Bakanlar Kurulunun son izlediği uluslar arası ilişkilerdeki politika doğru politikadır. Ama doğru olan da bir şey var milletlerin menfaatleri çakıştığında dostluk rafa kalkar. Milli çıkarlar her şeyin üstündedir. Gelecek 15 yıl zaman diliminde bizim Ruslara, Rusların bize, Türki Cumhuriyetlerin Ruslara ve bize gönülden bağlı olmak zorundadır. Aynı zaman da İran´da? İşte o zaman emperyalist batının borazanı susar. Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan aziz vatandaşlarımız batının bu kirli oyunu her inanç ve her etnik guruptan olan TC vatandaşları birlik ve beraberlik içinde, devletin yanında yer almak, devletimize bağlı olan her bireyin asli görevidir.?

 



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli