Anahtar Kelimeler: İdlib yardım çağrısı

İdlib´e yardım çağrısı

İdlib´e yardım çağrısı

İdlib´e yardım çağrısı

AK Parti İl Başkanı Dağdelen:

"Oradaki halka yardım etmeliyiz"

Kırıkkale´de İdlib´e yardım tırı gönderilmesi organizasyonunda konuşan AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen yaşanan zorlu süreçte Türk halkının İdlib´deki mazlum halktan desteğini esirgememesi gerektiğini söyledi.

YARDIM ÇALIŞMASI

AK Parti İl Başkanı Dağdelen:  Kırıkkale´de İdlib´e yardım tırı gönderilmesi organizasyonunda konuşan AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen yaşanan zorlu süreçte Türk halkının İdlib´deki mazlum halktan desteğini esirgememesi gerektiğini söyledi. Hayrat Vakfı öncülüğünde düzenlenen ve şehirdeki çeşitli sivil toplum kuruluşlarının destek verdiği İdlib´e yönelik yardım kampanyası kapsamında Kırıkkale´den 9. yardım tırı yola çıktı. Düzenlenen törene katılan sivil toplum örgütleri üyeleri tırı dualarla İdlib´e uğurladı.

YARDIM AÇIKLAMASI

Hazırlanan törende konuşan vakıf temsilcisi İsmail Efe Demirhan, "Kahraman ordumuz sınırlarımızı işgal etmeye çalışan terör guruplarına karşı büyük bir mücadele içerisinde. Ordumuzun terörden temizlediği bölgelerdeki mazlum ve mağdur halkın durumları içler acısı. Yardım kampanyası ile bir tır gıda, kışlık kıyafet ve ihtiyaç malzemesi göndereceğiz" şeklinde konuştu.

DAĞDELEN BİLGİ VERDİ

Düzenlenen kampanyaya destek veren AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen tören sırasında, "Bilindiği üzere biz, asker ruhlu milletiz. Ordumuz cephedeyse biz de millet olarak dualarımızla lojistik destekle elimizden geleni yaparız. Tarihimizdeki bütün önemli savaşlarda ordumuz ve milletimiz her zaman birliktedir. Bugün de ülkemizin sınırlarını güvence altına almak, terör örgütlerini tüm güney sınırımızdan temizlemek için yapılan harekatın ikinci kısmı olan Zeytin Dalı Harekatı devam ediyor. Bu dönemde oradaki mazlum halka da bizlerin yardımcı olunması gerekir" açıklamalarında bulundu. Törene Kırıkkale İl Genel Meclisi Başkanı Murat Çaykara, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin ve Kırıkkale Memur-Sen Şubesi Başkanı Yaver Yalçın da katıldı.



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli