İftarda yemekleri kendi elleriyle dağıtıyor

İftarda yemekleri kendi elleriyle dağıtıyor

İftarda yemekleri kendi elleriyle dağıtıyor

Sulakyurt´ta iftar coşkusu

Sulakyurt´un sevilen Belediye Başkanı İsmail Bildik, her gün taze et ve sebzelerden oluşan iftar menüsünü, Ramazan çadırında ilçe halkıyla ve konuklarıyla paylaşırken yemekleri bizzat kendi elleriyle servis ediyor.

SERVİSİ KENDİSİ YAPIYOR

Ramazan Ayının girmesiyle birlikte bazı ilçelerde İftar Çadırı kurulup halka iftar davetleri yapılırken Sulakyurt´ta bu gelenek biraz daha farklı bir hal almış durumda. Sulakyurt´un genç ve dinamik Belediye Başkanı İsmail Bildik, köyün ileri gelenlerinin de destekleriyle her akşam hazırlanan iftar çadırında, günlük kesilen taze Sulakyurt koyununun etinden ve taze sebzelerden oluşan menüyü halkına ikram ederken servis işine de bizzat kendisi yardımcı oluyor.

BEŞ YÜZ KİŞİLİK İFTAR ÇADIRI

Beş yüz kişilik iftar çadırında ihtiyaç sahiplerinin ve Sulakyurt´ta yaşayan 3 mülteci ailenin yanı sıra ilçe halkını ve konuklarını ağırlayan Bildik, menüde Sulakyurt´un enfes lezzeti Sulakyurt tatlısı ikramını da ihmal etmiyor. Göreve geldiği günden itibaren Sulakyurt´un fiziksel görünümünü bambaşka bir hale büründüren Bildik, ilçede sosyal barış ve huzurun da kaynağı oldu.

BÜYÜK TAKDİR TOPLUYOR

Kendisine oy veren vermeyen tüm ilçe halkı tarafından büyük bir takdirle karşılanan Bildik, düne kadar köy görünümündeki Sulakyurt´u Kırıkkale´nin en dikkat çeken ilçelerinden birisi halen getirdi. Yaptığı çalışmaların yanı sıra sosyal projelerle de dikkat çeken Bildik, tüm Kırıkkalelileri Sulakyurt´a davet ettiğini belirtti.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli