Anahtar Kelimeler: İhale peşinde koşuyor

?İhale peşinde kim koşuyor??

?İhale peşinde kim koşuyor??

?İhale peşinde kim koşuyor??

?Bunlar kimlerse açıklansın!?

İl Genel Meclis Üyesi CHP´li Ünal Tamkoç, sosyal medya üzerinden İl Genel Meclis Üyelerinin ihale peşinde koştukları yönündeki paylaşımlara tepki gösterdi. Tamkoç, ?İhale peşinden kim koşuyorsa açıklansın? dedi.

MECLİS ÜYELERİ ZAN ALTINDA

İl Genel Meclis Üyesi Ünal Tamkoç isim verilmeden genel olarak İl Genel Meclis Üyelerinin ihale peşinde koştukları yönünde sosyal medya üzerinden paylaşımlar yapıldığını belirterek tüm üyelerin zan altında bırakıldığını söyledi. Tamkoç ?Kim ihale peşinde koşuyorsa açıklansın? dedi. Tamkoç CHP İl binasında İl Başkanı Ahmet Önal ile düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu

SORUMLULUĞUMU BİLİYORUM

Kendisinin CHP´den Sulakyurt İlçesinden vatandaşların oyları ile seçildiğini, aldığı oyun sorumluluğunu harfiyen bildiğini belirten Tamkoç, ?Aldığım her oyun sorumluluğunu bilerek görevimi ülkemizin içerisinde bulunduğu bu karanlık günlerde yerine getirmeye çalışmaktayım. CHP rozetini taşımaktan büyük onur ve şeref duymaktayım. Ben dâhil hiçbir Cumhuriyet Halk Partisi üyesi aldığı görevi eksiksiz olarak ve bir vatan borcu görev ve sorumluluğu ile yerine getirir? şeklinde konuştu.

İFTİRA ATIYORLAR

Tamkoç açıklamasını şöyle sürdürdü: ?Başta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere tüm parti görevlilerimiz yurdumuzun her coğrafyasında bu onuru ve şerefi taşıyarak görevlerini yerine getirmektedir. Bizler hiçbir zaman siyasi hesap ve beklenti içerisinde olmadık. Siyasetin bu denli kirlendiği bir ortamda tertemiz kalmış olmanın ferahlığı ile hareket etmekteyiz. Bu sebeple birilerinin Sosyal Medya üzerinden İl Genel Meclisi üyelerinin ihale peşinden koştukları iftirasını atmaları beni derinden üzmüştür. Buradan yani Partimin il Binasından siz basın mensuplarının huzurundan bizler hakkında bu iftiraları atanlara sesleniyorum. 

İSİMLERİNİ SÖYLESİNLER

İhale peşinden koşanlar kimler isimlerini söylesinler. Aksi halde müfteri konumuna düşeceklerdir. Ben Partimin oyları ile seçilmiş bir İl Genel Meclisi üyesi olarak böyle iftiralar karşısında sessiz kalmayacağım. Tepkimi de sonuna kadar vereceğim. Aksi halde bana oy vermiş sevgili yurttaşlarıma karşı kendimi sorumlu hissedeceğim.? Tamkoç açıklamasının sonunda, ?Cumhuriyet Halk Partisi´nin bir neferi olarak onurum ile rozetini taşıdığım partime ve bana oy vermiş ya da vermemiş tüm Kırıkkalelilere karşı görev ve sorumluluğumu yerine getirmeye devam edeceğim. İftiralara ise seyirci kalmayacağım? şeklinde ifadelere yer verdi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli