Anahtar Kelimeler: ilçede etkinlik düzenlendi

İki ilçede etkinlik düzenlendi

İki ilçede etkinlik düzenlendi

İki ilçede etkinlik düzenlendi

15 Temmuz etkinliği

Kırıkkale´nin Yahşihan ve Delice ilçelerinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla etkinlikler düzenlendi.

YAHŞİHAN´DA ETKİNLİK

Kırıkkale´nin  Yahşihan ve  Delice ilçelerinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla etkinlikler düzenlendi. Yahşihan Kaymakamı  Fatih Yılmaz ve beraberindekiler, şehitliğe giderek şehit kabirlerine karanfil bıraktı. Anma programında konuşan Yılmaz, 15 Temmuz´da Türk milletinin birliğine, beraberliğine, vatanın bölünmez bütünlüğüne kasteden vatan hainlerinin oyunlarının, vatandaşlarca bozduğunu söyledi. Şehit ailelerinin kendilerine emanet olduğunu belirten Yılmaz, "Bizler şehit ailelerinin sonuna kadar hizmetinde olacağız. 15 Temmuz şehitleri ve vatanını milletini korumak adına göğsünü düşmana siper eden tüm şehitlerimize Allah´tan rahmet, gazilerimize şifalar diliyorum." dedi.

DELİCE´DE ETKİNLİK

Delice Kaymakamı Nevzat Karkacı ve ilçe protokolü, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla FETÖ´nün darbe girişimi sırasında  Ankara Gölbaşı´daki Özel Harekat Merkezi´ne düzenlenen saldırıda şehit düşen özel harekat polisi Hakan Yorulmaz´ın babası İsmail Yorulmaz´ı ziyaret etti. Ziyarette, İlçe Müftüsü Ömer  Kayhan tarafından Kur´an-ı Kerim okudu ve dua edildi.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false