Anahtar Kelimeler: şehirden ortak Projesi

İki şehirden ortak Ur-Ge Projesi

İki şehirden ortak Ur-Ge Projesi

İki şehirden ortak Ur-Ge Projesi

Proje yürütecekler

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ile Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ortak Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) Projesi hazırlandığı bildirildi.

ORTAK BİR ÇALIŞMA

Kırşehir   Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ile   Kırıkkale   Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ortak Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) Projesi hazırlandığı bildirildi. KTSO´dan yapılan yazılı açıklamada, oda konferans salonunda düzenlenen toplantıda Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileriyle istişare toplantısı yapıldığı belirtildi.    Ekonomi Bakanlığı   bünyesinde hazırlanan UR-GE projesinin tarım üretimi ve ürünleriyle ilgili olduğu vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:  

PROJE BİLGİSİ VERİLDİ
"UR-GE projelerinde uzman Zeynep Boysan ve Kerem Boysan´ın bilgilendirme yaptığı toplantıya Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet   Aydın, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Yılmaz, Genel Sekreterimiz   PınarDemir ile Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı   Celal Kaplan, Genel Sekreter Ahmet Şerbetçioğlu, yönetim kurulu üyeleri ve ilgili personeller katıldı. Kırşehir ve Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odaları ortak olarak tarım ve tarım ürünleri hakkında Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi Projesi düzenleyecektir. Projenin iki kente olumlu katkıları olması amaçlanmaktadır. İlgili hazırlıklar önümüzdeki günlerde de devam edecektir."



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false