Anahtar Kelimeler: üyenin durumuna inceleme

İki üyenin durumuna inceleme!

İki üyenin durumuna inceleme!

İki üyenin durumuna inceleme!

Meclis´te skandal!

Neler olmuş neler!

İl Genel meclis başkanlığı seçimi öncesi gündem maddeleri görüşüldü. Gündem maddeleri arasında yer alan Sosyal Yardımlaşma Vakfı üyeleri Yaşar Çavuşoğlu ve Nazife Zerenay´ın vakıf üyeliklerinin gözden geçirilmesi uygun olacağı görüşüldü.

ÜYELİKLERİ GÖZDEN GEÇİRİLECEK

Geçtiğimiz aylarda Cumhuriyet Baş Savcılığına yansıyan Sosyal Yardımlaşma üyeleri hakkında dava açılmasının ardından vakıf üyelerinin üyeliklerinin gözden geçirmesi için il genel meclis başkanlığı gündemine alındı. Seçim öncesinde okunan tutanakta şu ifadelere yer verildi: ?Muhtaç vatandaşlara ait evlerin onarımına ilişkin proje kapsamında SYDV mütevelli heyeti 08.12.2015 tarihli 42 sayılı karara istinaden Vakfın Müdürü Murat Kılıç, mütevelli heyeti üyeleri Yaşar Çavuşoğlu ve Nazife Zerenay ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü´nde görevli Adnan Sarısu´dan oluşturulan komisyonun marifetle denetlenmesi ve hak sahiplerine harcama bilgileri karşılığında ödeme yapılmak suretiyle onarımı yaptırılması kararı verilmiştir.

YAPILMIŞ GİBİ GÖSTERİLMİŞ!

Onarılması karara bağlanan 28 konutun tadilat ve ödemelerine ilişkin belgeler üzerinde vakıftan sorumlu ilimiz Vali Yardımcısı tarafından yapılan inceleme sonucunda yapılmayan bir işin yapılmış gibi gösterilerek tutanağa bağlandığı, bakım onarım işlerinin Kırıkkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü´nün yapmış olduğu maliyet ve hesap cetvelinde tamamlan iş çerçevesince işin usulünce yapılmadığı gibi hususlar tespit edilerek genel hükümlere tabi olan SYDV Müdürü Murat Kılıç, mütevelli heyeti üyeleri Yaşar Çavuşoğlu, Nazife Zerenay ile İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü´nde görevli işçi Adnan Sarısu hakkında yasal işlem yapılması üzerine Cumhuriyet Baş Savcılığına suç duyurusu bulunulmuştur. Bu nedenle ilimiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyeti üyeleri Yaşar Çavuşoğlu, Nazife Zerenay´ın vakıf üyeliklerinin gözden geçirilmesi uygun olacağı değerlendirilmektedir.?



kırıkkaleli
5.04.2016 12:02:17
Ayıptır günahtır. Muhtaç ailelerin evini tadilat ederken nasıl hiyanetlik düşündünüz. 300 liralık iş yapıp 5 bin liralık faturayı kesmişsiniz. Kontrolde göz yummuş. neyin karşılığı belli adı geçen herkes ortak bu işe. Vakfın parasını vakfın mütevelli heyeti çalıyor. memura da onaylatıyor. Oğlu da müteahhit. Utanmadın mı Yaşar Çavuşoğlu ve Nazife Zerenay. yazıklar olsun. vakfın da adını çıkardınız. memurlara da söylüyorum. ayıp günah.

  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false